PRODEJ RODINNÝ DŮM, 80 M² - DOUBRAVICE

PRODEJ RODINNÝ DŮM, 80 M² - DOUBRAVICE
  • Adresa Doubravice 166
  • Ev. č. RT1063-PH110079
  • Typ
  • Plocha 80 m²

4 795 000 Kč

včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu

 

Exkluzivně nabízíme k prodeji rodinný dům 3+kk s velkou terasou a zahradou 600 m2 v atraktivní části obce Doubravice.

Nemovitost byla kolaudována v roce 1982 a je v dobrém udržovaném stavu. V domě lze ihned bydlet, nicméně dle dnešních standardů je spíše stvořená pro částečnou rekonstrukci, přestavbu a modernizaci dle potřeb nového majitele.

Dispozice domu tvoří v 1 nadzemním podlaží kuchyně s obývacím pokojem, 2 x pokoj, záchod a koupelna. Dům je celopodsklepený. Nadstandardní podzemní podlaží spolu s vzrostlou zahradou skýtá pro budoucí majitelé různorodé možnosti využití, dílna, sklad, sklípek, posilovna, prostor teenagery a další. Plochou a zázemím je podzemním podlaží další plnohodnotný byt. Jsou zde čtyři pokoje, záchod, koupelna a prostorná garáž. Vytápění domu je řešeno plynovým kotlem a krbovými kamny. Užitná plocha domu je cca 80 m2 + 40 m2 terasa + 25 m2 garáž + 65 m2 sklepních prostor. Součástí prodeje je udržovaná zahrada. Celková plocha zahrady i s domem je 730 m2. Dům je zateplen polystyrenem 6 cm, napojen na plyn, elektřinu 380/220V. RD má vlastní čističku odpadních vod, která je napojena do obecní kanalizace. Přístup k nemovitosti je po komunikaci ve vlastnictví obce Doubravice.

Dům se nachází v Doubravicích nedaleko Dvora Králové nad Labem. Jedná se o hezké, klidné místo pro rodinné bydlení. Ve Dvoře Králové nad Labem (7 km) se nachází škola, školka, lékař, obchody a veškerá občanská vybavenost.

PENB zatím nebyl zpracován, z toho důvodu uvádíme dle zákona hodnotu "G".

V případě zájmu Vám poskytnu bližší Informace a rád dům ukážu. Zajistíme i případné financování naším hypotečním specialistou. Pokud jste si nevybrali z uveřejněné nabídky, zadejte nám prosím Vaši poptávku a my se pokusíme najít odpovídající nemovitost.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

Kategorie
LokalitaDoubravice 166
OkresTrutnov
Velikost3 pokoje
Plocha užitná80 m²
Plocha pozemku600 m²
Počet podlaží1
Stav objektuDobrý
BudovaDřevěná
Typ domuPřízemní
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
Rok kolaudace1982
ZařízenýNe
Výtahne
Terasaano (40 m²)
Sklepano (60 m²)
KomunikaceAsfaltová
DopravaSilnice, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina400V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální plynové