Prodej domy na klíč, 145 m² - Olomouc - Nemilany

Prodej domy na klíč, 145 m² - Olomouc - Nemilany
  • Adresa Olomouc - Nemilany
  • Ev. č. RT1387-01859
  • Typ domy na klíč
  • Plocha 145 m²

10 500 000 Kč

včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu

 

Prodej novostavby rodinného domu, 5+kk, 145m2 - Olomouc - Nemilany A5

Nabízíme ke koupi cihlové rodinné domy v novém developerském projektu výstavby v lokalitě Nemilany Zákřovská ul.. Jako výhradní prodejce projektu, Vám nabízíme prodej domů , kde bude realizována výstavba čtyř rodinných domů. Jedná se o cihlové řadové domy 5KK o velikosti užitné plochy 145m2, s garáží a pozemkem 470 m2. Developerský projekt RD Nemilany je rozdělen celkem na dvě etapy - 1. etapa zahrnuje čtyři domy.
RD NEMILANY nabízí zcela výjimečnou příležitost k získání nadstandardního bydlení v nízkoenergetickém domě s nízkými náklady na bydlení. V přízemí domu se nabídne vstupní chodba, dále pak obývací pokoj s prostorem pro kuchyňský a jídelní kout, koupelna a jeden neprůchozí pokoj. V podkroví budou umístěny tři neprůchozí pokoje a druhá koupelna. Součástí domu bude garáž o výměře 26 m2. Orientace domu JZ/SV. Napojení na veškeré inženýrské sítě je samozřejmostí.
Projekt je v přípravném řízení a předpokládaný začátek realizace je v r. 2023,
pravděpodobné dokončení v r. 2024. Domy budou ve standardní výbavě bez kuch. linky. Obec Nemilany je součástí Olomouce, s dopravní dostupností autobusu MHD a vlakovou zastávkou. V obci je škola, školka, kulturní dům, dvě sportovní hřiště, samoobsluha, večerka, několik občerstvovacích zařízení a dětmi oblíbený Bikepark. V okolí se nachází několik rybníků, les a mnoho míst na procházky či výlety na kole. Jedná se o žádanou lokalitu na okraji Olomouce s rychlým přístupem jak do centra tak na dálnici směr Brno- Ostrava. Financování hypotéky zajištěno. Pokud se Vás tato nabídka zaujala, podáme Vám rádi další informace, nebo si můžete dům zarezervovat.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieDomy na klíč
LokalitaOlomouc - Nemilany
OkresOlomouc
Velikost5 a více pokojů
Užitná plocha145 m²
Plocha pozemku470 m²
Zastavěná plocha105 m²
Stav objektuProjekt
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuŘadový
ZástavbaObytná
TelekomunikaceTelefon, Internet
DopravaVlak, MHD
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V, 400V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední plynové