Prodej činžovní dům a pozemek určený k bydlení

Prodej činžovní dům a  pozemek   určený k bydlení
  • Adresa Střížkovská, Praha - Libeň
  • Ev. č. RT1289-000088
  • Typ činžovní domy
  • Plocha 658 m²

42 990 000 Kč

včetně provize, cena k jednání

 

Nabízíme exkluzivně čtyřpatrový činžovní dům ve vyhledávané lokalitě, širším centru Prahy 8 - Libeň. Podlahová plocha je 658 m2. K dispozici je vypracovaná studie na rozšíření plochy na 819 m2 a zvýšení nemovitosti o 1,5 m na úroveň okolní zástavby. Dům je možné předělat na bytový, s luxusními byty, ateliery a parkovacími místy. Stavební povolení na rozšíření stavby, nabude právní moc v červenci 2024, čeká se pouze na jeho vydání příslušným úřadem. K rekonstrukci je možné využít i přilehlý pozemek s rovinatými terasami, který je rovněž zahrnutý do stavebního záměru a nabízí k prodeji. Výměra pozemku pod domem je 169 m2 a přilehlé zahrady 837 m2.
Celý pozemek je oplocený sítě je možné vézt jak z ulice Čertův vršek, tak z ulice Střížkovská. Po celé délce pozemku je u plotu vedené betonové schodiště. Propojuje obě rovinaté části.
V KN je uvedená plocha zahrady 796 m2 a 41m2 stavba. V horní části pozemku byla stavba, menší domek, který majitel nechal zbourat. Domek v horní části je možné obnovit.
Dům, ve kterém se zastavil čas, dýchne na vás kus historie, je určený zvláště pro milovníky staré Prahy a domů z doby secese, navíc se nachází v klidné lokalitě.
V současné době je využívaný jako penzion se 40 lůžky. V přízemí se nachází 3 místnosti - 7 lůžek, v prvním patře je šest místností -13 lůžek, ve druhém patře čtyři místnosti - 9 lůžek, v podkroví jsou dvě místnosti 5 lůžek. Pokoje mají k dispozici kuchyně a koupelny. Ve vestibulu jsou dva byty 1+kk a 1+1 celkem 6 lůžek. Penzion díky výborné dostupnosti /autobus, tramvaj, metro/ je plně obsazen.
Čistý měsíční zisk po odečtení provozních nákladů činí cca 250 tis. Kč / nejsou započítané náklady na běžné opravy/.
Více informací u makléře.

Údaje k nemovitosti

KategorieČinžovní domy
LokalitaStřížkovská, Praha - Libeň
Okres
Plocha užitná658 m²
Plocha podlahová658 m²
Plocha pozemku1.006 m²
Plocha zastavěná135 m²
Plocha nebytových prostor658 m²
Počet podlaží3
Stav objektuPřed rekonstrukcí
BudovaSmíšená
Typ domuPatrový
Umístění objektuKlidná část obce
Rok výstavby1885
ZařízenýČástečně
DopravaMHD
OdpadVeřejná kanalizace

Podobné nemovitosti