Prodej chata, 98 m² - Stonava

Prodej chata, 98 m² - Stonava
  • Adresa Stonava ev.10
  • Ev. č. RT1435-868262
  • Typ chata
  • Plocha 98 m²

2 400 000 Kč

bez poplatků

 

Prodej chaty 98 m2 s pozemkem 1.155 m2 – Stonava, okr. Karviná (přímo od majitele) Hledáte místo, kde můžete uniknout z každodenního městského shonu a naplno si užít klidné chvíle s rodinou nebo přát

Prodej chaty 98 m2 s pozemkem 1.155 m2 – Stonava, okr. Karviná (přímo od majitele)

Hledáte místo, kde můžete uniknout z každodenního městského shonu a naplno si užít klidné chvíle s rodinou nebo přáteli? Tato nabídka je právě pro vás ideální volbou.

Nabízíme k prodeji zděnou chatu v klidné části obce Stonava, s výbornou dostupností do 5 km vzdálené Karviné. Autobusová zastávka je pouhých 100 m od domu, stejně jako pizzerie a pošta. Do centra obce se dostanete za pár minut pěšky, kde naleznete restauraci s velkou venkovní terasou, minigolfem a dětským hřištěm. V obci je mateřská i základní škola.

Chata je celoročně obyvatelná, ať už k rekreaci nebo pro trvalé bydlení, a je snadno přístupná po obecní cestě s vyhrazeným parkovacím stáním pro dvě auta.

Dispozice:
1. NP: obývací pokoj, kuchyně, WC se sprchovým koutem, vstupní zastřešená terasa
2. NP: ložnice s přístupem na balkón

K vytápění můžete využít krbová kamna nebo přímotopy. Na zahradě se nachází dřevník s připraveným dřevem a také kůlna pro uložení nářadí.

Chata má obecní vodovod a kanalizaci, elektřinu 230V a 400V. K dispozici je také internet zdarma.

Široké možnosti využití pozemku:
S rozlehlým pozemkem o velikosti 1.155 m2 máte mnoho možností. Zastavitelná plocha 40 % umožňuje rozšíření stávající chaty nebo výstavbu dalšího objektu. Přitom zůstane dostatek prostoru pro zahradu, jezírko nebo bazén a hřiště pro děti. Pozemek je v územním plánu obce veden jako plocha smíšená obytná / plochy rodinných domů.

Jedinečná příležitost pro Vás:
Tato chata není jen nemovitostí, ale místem, kde si můžete vytvořit svůj vlastní kousek přírody, načerpat energii a užívat si zasloužený klid na své zahradě. Je ideální jak pro ty, kteří hledají klidný únik z města, tak i pro ty, kteří chtějí vytvořit svůj nový trvalý domov.

Chatu prodává přímo majitel nemovitosti, bez zprostředkování realitní kanceláře.

Nezmeškejte tuto výjimečnou příležitost! Kontaktujte nás pro více informací a domluvte si prohlídku. Tato nemovitost je určena výhradně přímým zájemcům o koupi. Na inzerát můžete také reagovat přímo na webu Bezrealitky: https://www.bezrealitky.cz/nemovitosti-byty-domy/868262-nabidka-prodej-chaty-chalupy-stonava

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieChata
LokalitaStonava ev.10
OkresKarviná
Užitná plocha98 m²
Plocha pozemku1.155 m²
Stav objektuDobrý
BudovaCihlová
Typ domuPřízemní
Poloha objektuSamostatný
ZařízenýNe
ParkováníAno