Prodej chaty, 113 m2 - Oznice

Prodej chaty, 113 m2 - Oznice
  • Adresa Oznice
  • Ev. č. RT1174-00018
  • Typ chata
  • Plocha 113 m²

4 560 150 Kč

Cena je uvedena včetně provize a právního servisu.

 

Nabízíme k prodeji krásnou chatu po kompletní rekonstrukci v obci Oznice, která se nachází na zastavěné ploše 43 m2 s prostornou zahradou o velikosti 625 m2. Chata má užitnou plochu 113 m2 a poskytuje ideální zázemí pro relaxaci i bydlení v klidném prostředí.

Hlavní výhody chaty:
· Rekonstrukce: Chata prošla kompletní rekonstrukcí, včetně nové elektroinstalace v mědi (230V a 380V) a moderní kuchyňské linky s vestavěnými spotřebiči (varná sklokeramická deska, digestoř, myčka, multifunkční kamna).
· Okna a stínění: Všechna okna jsou plastová s trojsklem, která zajišťují výbornou izolaci. Okna jsou vybavena žaluziemi a sítěmi proti hmyzu.
· Podlahy a obklady: V obytných místnostech jsou kvalitní dřevěné podlahy, v kuchyni, koupelně a na WC je použitá dlažba a luxusní obklad z italského travertinu, který dodává prostorům elegantní vzhled.
· Vrtaná studna: Chata má vlastní studnu s hloubkou 5 m pro nezávislý přístup k vodě.
· Technické zázemí: Technická místnost je vybavena WC, el. bojlerem na ohřev teplé vody 160 l a praktickou spíží pro uskladnění potravin a americkou lednicí.
· Zabezpečení: Chata je vybavena kamerovým systémem pro vaši bezpečnost.
· Topení: Akumulační teplovzdušná kamna zajišťují příjemné teplo po celý rok, multifunkční kamna navíc umožňují vaření, pečení i vytápění.
· Vybavení interiéru: V patře najdete vestavěnou postel na míru ve skříni a luxusní nábytkovou sestavu JELÍNEK z dubu mořeného třešní. Dále zde najdete dětský pokoj, koupelnu s WC a útulnou ložnici.
· Podkroví: Dvě místnosti v podkroví slouží jako čítárna a relaxační místnost, druhá je využívána jako ložnice.
· Venkovní terasa: Prostorná terasa je vybavena velkým a pevným deštníkem, ideálním pro venkovní posezení.

Zajímavosti v okolí:
Obec Oznice se nachází v nádherné přírodě Hostýnských vrchů, která je ideální pro milovníky turistiky a cyklistiky. V blízkosti vede Beskydská magistrála, největší a nejznámější turistická stezka v oblasti Beskyd, která nabízí úžasné trasy pro pěší i cyklistické výlety a spojuje významné turistické cíle v oblasti. Dále se v okolí nachází Přírodní park Hostýnské vrchy, skvělý pro pěší túry. V zimních měsících oceníte blízkost Ski areálu Troják, který nabízí skvělé možnosti pro zimní sporty. Pro milovníky historie je v blízkosti zámek Lešná, obklopený krásným parkem.

Tato chata je ideální pro rekreaci nebo trvalé bydlení v klidné lokalitě s množstvím příležitostí pro aktivní odpočinek v přírodě.

Neváhejte a domluvte si prohlídku!

Údaje k nemovitosti

KategorieChata
LokalitaOznice
OkresVsetín
Velikost4 pokoje
Plocha užitná113 m²
Plocha pozemku625 m²
Plocha zastavěná43 m²
Počet podlaží2
Stav objektuPo rekonstrukci
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuKlidná část obce
Terasaano
DopravaSilnice, Autobus
VodaStudna
Elektřina230V

Podobné nemovitosti