Chata 68 m2

Chata 68 m2
  • Adresa Hološiny 20, Petrovice I
  • Ev. č. RT1232-00100-1
  • Typ chalupa
  • Plocha 68 m²

2 487 000 Kč

včetně provize

 

Klid, ticho, pohoda. Tak by se dalo charakterizovat příjemné prostředí, ve kterém se nachází tento zděný objekt. Dostatek soukromí pro poklidné užívání nemovitosti v dnešní hektické době ocení nejeden uživatel.

Pozemek o velikosti 690 m2 tvoří vzrostlá a udržovaná zahrada s okrasnými i ovocnými stromy. V přízemí se nachází velký obývací pokoj s průhledem do kuchyňky, koupelna s WC a vstupní chodba. V podkroví je jedna velká ložnice a menší pokojík s odděleným místem na uskladnění věcí. Voda je čerpána ze studny 9 m hluboké, ve které jsou i v těchto letních měsících 4 m vody. K topení slouží kamna na TP, v podkroví jsou umístěny el. přímotopy. Ohřev vody je zajištěn boilerem. Dřevěná okna jsou opatřena venkovními žaluziemi, střešní krytinou jsou betonové tašky Tondach. Na zahradě je dřevěná kolna na zahradní nářadí.

Schoř, Pecina, Světlík - to nejsou jména sousedů, nýbrž okolních rybníků, z nichž nejbližší je od chaty vzdálen pouhých 300 m. Okolní příroda není jen rájem pro rybáře, ale i houbaře, cyklisty, turisty apod.

Doporučuji prohlídku tohoto kouzelného místa.

Údaje k nemovitosti

KategorieChalupa
LokalitaHološiny 20, Petrovice I
OkresKutná Hora
Velikost3 pokoje
Plocha užitná68 m²
Plocha pozemku690 m²
Plocha zastavěná61 m²
Plocha zahrady629 m²
Počet podlaží2
Stav objektuDobrý
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuPolosamota
Rok kolaudace1994
Rok výstavby1994
ZařízenýAno
KomunikaceAsfaltová
DopravaSilnice, Autobus
VodaStudna
Elektřina230V, 400V
OdpadJímka
TopeníLokální tuhá paliva, Lokální elektrické