Charismatický dům v malebné obci Kozí Hory

Charismatický dům v malebné obci Kozí Hory
  • Adresa Kozí Hory 51, Nový Knín
  • Ev. č. RT1181-00031
  • Typ chalupa
  • Plocha 160 m²

7 990 000 Kč

včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu

 

Láska na první pohled? Dost možná ano.

Pokud hledáte dokonalou kombinaci historického kouzla a moderního komfortu, jste na správné adrese. Tento zajímavý dům v malebné obci Kozí Hory vás okouzlí na první pohled. Postaven byl v roce 1921 a svým nezaměnitelným charakterem a autenticitou zaujme nejednoho kolemjdoucího.

Klid a čistý vzduch vás budou provázet každým dnem, ať už zde budete trvale bydlet nebo jej využívat jako chalupu. Kozí Hory nabízí jedinečnou atmosféru malé a přátelské komunity, kde se sousedé znají a vzájemně si pomáhají. Je to místo, kde si můžete opravdu odpočinout a načerpat energii.
Zvenčí klame tělem, protože zvenku nevypadá nikterak prostorně. Uvnitř ale čeká více než 150 m2 plochy s dispozicí 4+1. Nabídne tak prostor nejen párům, ale i rodině.

Dům prošel kompletní rekonstrukcí – přízemí bylo renovováno v roce 2014. První patro bylo modernizováno s pečlivým architektonickým řešením a použitím kvalitních materiálů před necelými pěti lety. Výsledkem je prostor, který spojuje kouzlo minulosti s pohodlím současnosti. Každý kout tohoto domu byl navržen tak, aby nabízel maximální pohodlí a estetický zážitek. Přestože bude na každém starém domě vždy nějaká práce, bydlet tady můžete okamžitě.

Blízkost Slapské přehrady přidává této nemovitosti další rozměr. V létě se můžete těšit na koupání, rybaření nebo vodní sporty, které jsou jen kousek od vašeho nového domova. Je to ideální místo pro aktivní odpočinek a zábavu.

Navíc, díky skvělé dostupnosti do měst Nový Knín, Dobříš a Mníšek pod Brdy, máte veškeré potřebné služby a vybavení na dosah ruky. Ať už potřebujete nakoupit, zajít k lékaři nebo si jen vyrazit na oběd, vše máte na dosah.

Kozí Hory jsou také synonymem pro čistou a neporušenou přírodu. Pokud jste milovníkem klidného a zdravého životního stylu, toto místo je pro vás jako stvořené. Bezpečné a klidné prostředí vám poskytne vše, co potřebujete pro spokojený život.

Fotky sice zachytí hodně, ale osobní zážitek ničím nenahradíte. Přijďte se přesvědčit osobně, budu se těšit na viděnou.

Údaje k nemovitosti

KategorieChalupa
LokalitaKozí Hory 51, Nový Knín
OkresPříbram
Velikost4 pokoje
Plocha užitná160 m²
Plocha podlahová160 m²
Plocha pozemku561 m²
Počet podlaží1
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaSmíšená
Typ domuPřízemní
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
Rok výstavby1921
ZařízenýČástečně
ParkováníAno
Sklepano
KomunikaceAsfaltová, Zpevněná
DopravaSilnice, MHD, Autobus
VodaStudna
Elektřina230V
OdpadČOV pro celý objekt
TopeníLokální tuhá paliva, Lokální elektrické

Podobné nemovitosti