Prodej chalupa, 110 m² - Doubice

Prodej chalupa, 110 m² - Doubice
  • Adresa Doubice
  • Ev. č. RT1375-58172
  • Typ chalupa
  • Plocha 110 m²

7 490 000 Kč

včetně provize, včetně právního servisu

 

Prodej chalupa, 110 m2 - Doubice

Nabízíme vám ke koupi malebnou chalupu s dispozičním řešením 4+1, o užitné ploše 110 m2 ve velmi žádané a lukrativní obci Doubice okr. Děčín.

Chalupa byla zkolaudována v r. 2019 a nachází se na pozemku o celkové rozloze 3.129 m2. Je připojena na inženýrské sítě - elektřina a vodovodní řád. Odpad je řešený pomocí septiku. Na pozemku se nachází studna (80 m). Pro váš vozový park je k dispozici vydlážděná plocha pro 2 auta na pozemku přímo vedle chalupy.

Interiér je navržen a realizován velmi vkusně a moderně. Vytápění je řešeno pomocí elektrokotle v kombinaci s krbovou vložkou s oboustranným přikládáním. Koupelna, toaleta a zádveří je vytápěno elektrickou topnou rohoží, což zajišťuje příjemnou atmosféru v užívání a k rekreaci. Kuchyň je vybavena vestavěnými spotřebiči zn. Bosch - myčka, trouba s indukční deskou, mikrovlnka. Dále je k dispozici americká lednice Samsung. V celém interiéru jsou použity kvalitní prvky a materiály. Dubové podlahy včetně manželské postele z dubového masivu. Dveře jsou ze smrkového dřeva a okna jsou bezpečnostní plastová, trojskla, vybavena žaluziemi a dubovými parapety. Praktičnost spatřuji i ve vytápění na dálkové ovládání. Bezpečnost zajišťuje zabudovaný alarm. Součástí prodejní ceny je i vnitřní vybavení chalupy kromě stolu, židlí, televize a kávovaru.

Přímo v obci se nachází návštěvníky velmi oblíbené pohostinství, dále 2 dětská hřiště, tenisové kurty, dva rybníky.
Na své si přijdou i milovníci přírody a sportovních aktivit. Je zde mnoho turistických tras i cyklostezek napříč Národním parkem České Švýcarsko, CHKO Lužické hory a CHKO Labské Pískovce. Ze zimních radovánek si můžete dopřát lyžování v nedalekém ski areálu Horní Podluží a Jedlová. Běžkování pak na udržované běžkařské trati v Doubici a blízkém okolí.

Nenechte si ujít tuto jedinečnou příležitost strávení výjimečné rekreace v těsné blízkosti NP České Švýcarsko a přijďte na prohlídku. Chcete vědět a vidět víc? Pak mě neváhejte kontaktovat. Projdeme si tuto zajímavou nemovitost od začátku do konce a přiblížíme si její nevšední atmosféru.

Zajištění nejvýhodnějšího financování je pro nás samozřejmostí.
Majitel si vyhrazuje právo prodat nemovitost nejvýhodnější nabídce.

V případě, že hledáte něco trošku jiného, určitě mě sledujte na Facebooku: Eva Šťastná – realitní služby „bez-starostí“. Pravidelně tam totiž přednostně zveřejňuji nové zakázky.
ID: 58172

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieChalupa
LokalitaDoubice
OkresDěčín
Velikost4 pokoje
Užitná plocha110 m²
Plocha pozemku3.129 m²
Zastavěná plocha117 m²
Stav objektuNovostavba
BudovaCihlová
Typ domuPřízemní
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuKlidná část obce
Rok kolaudace2019
Terasaano (50 m²)
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet
VodaDálkový vodovod, Studna
Elektřina230V
OdpadSeptik
TopeníÚstřední elektrické