Prodej nadstandardní chalupy s rozsáhlými pozemky v obci Břestek

Prodej nadstandardní chalupy s rozsáhlými pozemky v obci Břestek
  • Adresa Břestek
  • Ev. č. RT1194-00102
  • Typ chalupa
  • Plocha 101 m²

info v RK

včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu

 

Nabízíme k prodeji jedinečný rekreační objekt s možností celoročního bydlení, nacházející se v krásné krajině nedaleko hradu Buchlova. Tato chata o podlahové ploše 102 m2 je situována na jižním svahu a nabízí úchvatné panoramatické výhledy na okolní přírodu.

Rozsáhlý pozemek o výměře 6637 m2 zahrnuje terasovitou zahradu s krytou pergolou, jezírkem, vlastní studnou a vzrostlými ovocnými i okrasnými dřevinami. Chata má dispozici 4+1, je vytápěna krbem a je napojena na elektřinu. Voda je zajištěna z vlastní studny. Stavba prošla dvěma rekonstrukcemi, díky kterým poskytuje moderní zázemí pro komfortní bydlení.

V suterénu (1PP) se nachází dílna, prádelna, sklad a koupelna. Přízemí (1NP) nabízí zádveří, samostatné WC, obývací pokoj s balkonem a kuchyni. V patře (2NP) jsou dvě ložnice – jedna s pracovnou, druhá mezonetová.

K objektu vede příjezd po asfaltové silnici, poté pokračuje lesní cesta a přístup je přes vlastní louku, což zaručuje naprosté soukromí. Tato chata je ideální jak pro rekreační využití, tak pro trvalé bydlení v harmonii s přírodou, přičemž okolí nabízí bohaté turistické možnosti, jako je Velehrad, Archeoskanzen Modrá, Břestecké skály, hrad Buchlov, rozhledna Brdo a Bunč.

Pokud máte zájem o další informace nebo si chcete sjednat prohlídku, neváhejte nás kontaktovat.

Údaje k nemovitosti

KategorieChalupa
LokalitaBřestek
OkresUherské Hradiště
Velikost4 pokoje
Plocha užitná101 m²
Plocha pozemku6.637 m²
Stav objektuPo rekonstrukci
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuOkraj obce