Prodej byty 5+1, 174 m² - Praha - Smíchov

Prodej byty 5+1, 174 m² - Praha - Smíchov
  • Adresa Na bělidle 65/42, Praha - Smíchov
  • Ev. č. RT1435-868779
  • Typ byty 5+1
  • Plocha 174 m²
  • Vlastnictví osobní

21 800 000 Kč

bez poplatků

 

Nabízíme k prodeji unikátní byt 5+1 v lukrativním místě na Praze 5 – Smíchově v ulici Na Bělidle. Byt se nachází ve 4. a 5 nadzemním podlaží v domě s výtahem. Celková plocha bytu 174 m2 a skládá ze

Nabízíme k prodeji unikátní byt 5+1 v lukrativním místě na Praze 5 – Smíchově v ulici Na Bělidle. Byt se nachází ve 4. a 5 nadzemním podlaží v domě s výtahem.
Celková plocha bytu 174 m2 a skládá ze vstupní haly (11.5 m2), z které můžete vejít do samostatného pokoje (21 m2), dále do spodní koupelny, kde je umyvadlo, sprchový kout a toaleta (4,5m2). Další vchod ze vstupní haly vede do kuchyně (15 m2) z které se přes balkon dostanete do komory (1 m2) a do dílny/kanceláře (11m2). Poslední vchod z haly je do obývacího pokoje s krbem (29 m2). Z tohoto pokoje můžete vejít do přilehlé ložnice (15.5 m2) či vystoupat do druhého patra. V druhém patře naleznete velký pokoj (50.5 m2) rozdělený na obytnou část a pracovnu, kde je vstup do rozlehlé koupelny s vanou a toaletou (15 m2).
Zcela nová špaletová okna jsou situována jak do ulice, tak dvora a v horní části bytu jsou nová střešní okna od firmy Velux. Na podlahách naleznete dlažbu, prkna či parkety. Celý byt je nejen díky více jak třímetrovým stropům vzdušný a světlý. Vytápění je zajištěno plynovým kotlem.
Jedná se o vynikající lokalitu nedaleko centra a v těsné blízkosti jak Smíchovské náplavky, tak obchodního centra Nový Smíchov, kde je možné si domluvit dlouhodobé parkovací stání. Poloha bytu nabízí skvělou dopravní dostupnost nejen do centra, ale i do všech ostatních částí Prahy – zastávka tram či stanice metra „Anděl“ takřka před domem- zároveň rychlý přístup k hlavním dopravním tepnám.
Okolí bytu nabízí vše potřebné ke každodennímu životu – školky, školy, zdravotnická zařízení, nesčetné množství specializovaných obchodů, restaurací a kaváren. V okolí naleznete veškerou občanskou vybavenost i kulturní a sportovní vyžití.
Pokud hledáte unikátní bydlení s atmosférou a výbornou lokací v prestižní části Smíchova, nenechte si ujít možnost stát se majitelem právě tohoto jedinečného bytu. Tato nemovitost je určena výhradně přímým zájemcům o koupi. Na inzerát můžete také reagovat přímo na webu Bezrealitky: https://www.bezrealitky.cz/nemovitosti-byty-domy/868779-nabidka-prodej-bytu-na-belidle-praha

Úsporná C

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 5+1
LokalitaNa bělidle 65/42, Praha - Smíchov
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha174 m²
Počet podlaží5
Podlaží umístění4. NP
Stav objektuDobrý
BudovaCihlová
ZařízenýNe
Výtahano