Prodej byty 5+1, 190 m² - Málaga, Costa del Sol, Guadalmina Baja

Prodej byty 5+1, 190 m² - Málaga, Costa del Sol, Guadalmina Baja
  • Adresa Málaga, Costa del Sol, Guadalmina Baja, Španělsko
  • Ev. č. RT1155-R4709554
  • Typ byty 5+1
  • Plocha 190 m²
  • Vlastnictví osobní

950 000 EUR

 

Byt na prodej 190 m2 Guadalmina Baja

Exkluzivní mezonetový penthouse na prodej v Guadalmina Baja, oblasti známé svými přírodními krásami a klidnou atmosférou. Zejména tato nemovitost je architektonickým skvostem, v němž se bez problémů snoubí luxus a pohodlí, a to jen několik metrů od moře.

Při vstupu do penthousu vás uvítá pocit světla a prostornosti díky modernímu designu a rozsáhlým oknům, která umožňují přirozenému světlu proudit do každého koutu. V hlavním patře se nacházejí dva elegantně zařízené pokoje, které jsou ideální pro hostování hostů nebo se podle vašich potřeb promění v pracovní či studijní prostory. Jeho součástí je také úložný prostor pod schodištěm.

Plně vybavená a moderní kuchyně je snem každého milovníka gastronomie. Díky nejmodernějším spotřebičům přímo vybízí k přípravě lahodných pokrmů a zároveň si můžete vychutnávat společnost svých blízkých nebo hostů.

Z hlavního obývacího pokoje se dostanete na první terasu s výhledem na krásné zahrady sídliště, golfové hřiště a La Concha, která je ideálním místem k odpočinku na čerstvém vzduchu nebo k jídlu.

Při přesunu do dalšího patra objevíte další tři prostorné ložnice, z nichž každá má vlastní koupelnu, což zajistí soukromí a pohodlí pro všechny členy rodiny nebo hosty. Dva z těchto pokojů mají přímý vstup na společnou terasu orientovanou na západ. A konečně hlavní apartmá zahrnuje prostornou šatnu a terasu, která rovněž poskytuje neuvěřitelný výhled na La Concha a golfové hřiště.

Kromě pěti vlastních koupelen se v nemovitosti nachází další toaleta v hlavním patře pro větší pohodlí. Všechny koupelny byly nedávno zrekonstruovány s vysoce kvalitními povrchovými úpravami a důrazem na detail a všechny pokoje mají velké množství šatních skříní.

Závěrem lze říci, že tento mezonetový penthouse v Guadalmině Baja představuje jedinečnou příležitost bydlet v exkluzivním bezpečném prostředí, obklopen luxusem a komfortem, a užívat si jedinečného středomořského životního stylu. Nenechte si ujít ty nejlepší nabídky a přidejte se k nám na FB a Instagramu

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 5+1
LokalitaMálaga, Costa del Sol, Guadalmina Baja, Španělsko
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha190 m²
Podlaží umístění2. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
ZařízenýČástečně
ParkováníAno
Výtahano
Terasaano (40 m²)
TelekomunikaceInternet