KRÁSNÝ PŮDNÍ BYT 4+kk, VELIKOST 104 M² - PRAHA SMÍCHOV

KRÁSNÝ PŮDNÍ BYT  4+kk, VELIKOST 104 M² - PRAHA SMÍCHOV
  • Adresa Pod Brentovou, Praha
  • Ev. č. RT1046-BK221977
  • Typ byty 4+kk
  • Plocha 104 m²
  • Vlastnictví osobní

10 999 999 Kč

včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu

 

Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme krásný prostorný půdní byt.
Tento moderní a prostorný byt o rozloze 104 m2 se nachází v klidné části města v cihlovém domě, v blízkosti veškeré občanské vybavenosti a skvělého dopravního spojení.
Byt o dispozici 4KK má velký obývací pokoj s odpočívárnou a pracovnou, kuchyňským koutem, dva dětské pokoje, ložnicí, velkou předsíň, technickou místnost, koupelnu s vanou, WC a samostatné WC. K bytu náleží také balkon ideální pro relaxaci. Byt má také velký dvojsklep. Nad velkou částí bytu se je vybudován půdní prostor, který slouží pro ukládání sezónních věcí. Byt se nachází ve čtvrtém patře bez výtahu.
Topení a ohřev teplé vody zajišťuje pouze rok starý plynový kotel BOSH, na každém radiátoru je speciální hlavice, která komunikuje s programem v telefonu. Je tedy možno na dálku si nastavit vytápění v každém pokoji samostatně. V ložnici a jednom dětském pokoji je klimatizace, koupelna má podlahové topení. Byt byl přebudován z půdního prostoru před 15ti roky, od té doby probíhá stálými úpravami a dalšími velmi vkusnými rekonstrukcemi.
Smíchov je městská čtvrť a katastrální území v Praze na levém břehu Vltavy, náležející do městské části Praha 5. Na severu sousedí s Malou Stranou, na jihu s Hlubočepy, na jihozápadě s Radlicemi. Smíchovský katastr vybíhá na západ severně podél Plzeňské ulice až po hranici s Motolem. Plzeňská ulice ve své horní části až na krátké úseky tvoří hranici mezi Smíchovem a Košířemi. Na protějším pravém břehu řeky se nacházejí od severu Nové Město, Vyšehrad a Podolí.
Živá čtvrť Smíchov je centrem obchodu a nočního života s honosnými kancelářskými budovami, které se o její ulice dělí s tvůrčími prostory v přestavěných továrnách. Kulturní centrum MeetFactory se stěnami zdobenými graffiti nabízí moderní program výstav, divadelních vystoupení a koncertů a v proskleném klubu Jazz Dock u vody se konají vystoupení známých hvězd. Na Smíchovské náplavce probíhají časté gastronomické festivaly.

Doprava
Na Smíchově je jedno z hlavních pražských nádraží, a to Nádraží Praha-Smíchov. Lávka přes nádraží spojuje části Smíchova rozdělené nádražím. Malé autobusové nádraží se nachází nedaleko od Smíchovského pivovaru Staropramen v ulici Na Knížecí, jezdí odtud spoje především do jižních či jihozápadních Čech. Příměstské spoje odjíždějí od Smíchovského nádraží.
Středisky MHD na Smíchově jsou dvě stanice metra trasy B – Smíchovské nádraží a Anděl a její výstup Na Knížecí. U Anděla se také kříží tramvajové tratě Újezd–Anděl–Hlubočepy–estakáda na Barrandov v severojižním směru a Palackého náměstí–Anděl–Plzeňská ulice–Kotlářka–Sídliště Řepy ve východozápadním. Smíchovské nádraží a následující Lihovar jsou centrální stanice autobusové dopravy pro skoro celý jihozápad a zčásti jihovýchod přes Barrandovský most Prahy.
V případě zájmu o prohlídku mne neváhejte kontaktovat. Tento jedinečný byt může být vaším novým domovem! Pokud jste si nevybrali z uveřejněné nabídky, zadejte nám prosím Vaši poptávku a my se pokusíme najít odpovídající nemovitost.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 4+kk
LokalitaPod Brentovou, Praha
Okresúzemí Hlavního města Prahy
Typ bytupodkrovní
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná104 m²
Počet podlaží4
Podlaží umístění4. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Poloha objektuŘadový
Umístění objektuCentrum obce
ZástavbaObytná
Půdní vestavbaano
Sklepano

Podobné nemovitosti