Prodej byty 4+1, 120 m² - Málaga, Costa del Sol, Torremolinos

Prodej byty 4+1, 120 m² - Málaga, Costa del Sol, Torremolinos
  • Adresa Málaga, Costa del Sol, Torremolinos, Španělsko
  • Ev. č. RT1155-R4716382
  • Typ byty 4+1
  • Plocha 120 m²
  • Vlastnictví osobní

645 000 EUR

 

Byt na prodej 120 m2 Torremolinos

NOVINKA NA TRHU.
Tento krásný penthouse je na prodej v oblasti Pinillo (Torremolinos) s krásným výhledem na borový les a východní pobřeží Malagy.
Penthouse má 4 ložnice a 2 koupelny. Tři z ložnic mají vestavěné skříně a v hlavní ložnici najdete šatnu a také vlastní koupelnu. Světlý obývací pokoj má velká okna na velkolepou terasu o rozloze více než 60 m2, na kterou lze vstoupit také z hlavní ložnice. Těšit se můžete také na velké solárium o rozloze více než 110 m2.
Urbanizace je ideální pro procházky po zahradách, nechat malé děti hrát si v dětských'koutcích a také si užívat bazény a společenský klub, kde můžete oslavit jakoukoli rodinnou událost nebo s přáteli.
Lokalita je ideální, pokud hledáte klid, ale zároveň máte dobré spojení, protože se nachází vedle nákupních center, rekreačních oblastí, 5 minut autem od pláže, 10 minut od letiště, 15 minut od hlavního města a 30 minut od Marbelly.
K penthousu náleží parkovací místo a skladovací místnost v ceně. Nenechte si ujít ty nejlepší nabídky a přidejte se k nám na FB a Instagramu

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 4+1
LokalitaMálaga, Costa del Sol, Torremolinos, Španělsko
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha120 m²
Podlaží umístění2. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
ParkováníAno
Terasaano (140 m²)