Prodej byty 4+1, 198 m² - Málaga, Costa del Sol, Marbella

Prodej byty 4+1, 198 m² - Málaga, Costa del Sol, Marbella
  • Adresa Málaga, Costa del Sol, Marbella, Španělsko
  • Ev. č. RT1155-R4681918
  • Typ byty 4+1
  • Plocha 198 m²
  • Vlastnictví osobní

1 059 000 EUR

 

Byt na prodej 198 m2 Marbella

Tento přízemní apartmán v Guadalmině Baja nabízí vzácnou příležitost bydlet v jedné z nejvyhledávanějších urbanizací s přímým přístupem na pláž Linda Vista. Zde jsou některé klíčové vlastnosti a vybavení:

Tento apartmán se nachází v nejlepší urbanizaci Guadalmina Baja a nabízí přímý přístup na klidnou pláž Linda Vista. Je to exkluzivní rezidenční oblast se snadným přístupem k různým službám, restauracím, tenisovým kurtům a dalším. Apartmán se může pochlubit velkým obývacím pokojem plynule propojeným s otevřenou kuchyní, což poskytuje moderní a prostorné uspořádání pro relaxaci a zábavu.

Jeho součástí je hlavní ložnice s vlastní koupelnou, která zajišťuje soukromí a pohodlí. Kromě toho jsou zde další dvě ložnice a koupelna pro hosty, což poskytuje dostatek prostoru pro rodinu nebo hosty. Vrcholem nemovitosti je rozsáhlá zahrada se zavlažováním, ideální pro venkovní aktivity, zahradničení nebo prostě jen užívání si středomořského klimatu. K dispozici je také terasa pro stolování pod širým nebem nebo lenošení.

Apartmán je vybaven podlahovým vytápěním ve všech místnostech, které zajišťuje pohodlí v chladnějších měsících. Je také vybaven přívodem teplé vody a okouzlujícím krbem, který dodává obytnému prostoru útulnost a atmosféru. Součástí jsou všechny potřebné spotřebiče, takže je připraven k okamžitému nastěhování.

Je'zde možnost pořídit skladovací místnost a garáž, ačkoli tyto nejsou zahrnuty v ceně nabídky a vyžadovaly by jednání. Obyvatelé se mohou těšit na rozsáhlé zahrady a bazén v rámci urbanizace. Dále je zde přímý přístup na golfové hřiště Guadalmina, tenisové kurty a samozřejmě na pláž, která nabízí řadu rekreačních příležitostí.

Celkově tento přízemní apartmán představuje jedinečnou příležitost zažít luxusní bydlení na pobřeží s přímým přístupem na pláž a řadou služeb v jedné z nejexkluzivnějších urbanizací Guadalmina Baja'. Nenechte si ujít ty nejlepší nabídky a přidejte se k nám na FB a Instagramu

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 4+1
LokalitaMálaga, Costa del Sol, Marbella, Španělsko
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha198 m²
Podlaží umístění1. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
ZařízenýAno
ParkováníAno
Terasaano (15 m²)
TelekomunikaceInternet