Prodej bytu 4+1, 79 m2, Jirkov, ul. Krušnohorská

Prodej bytu 4+1, 79 m2, Jirkov, ul. Krušnohorská
  • Adresa Krušnohorská, Jirkov
  • Ev. č. RT1187-00254
  • Typ byty 4+1
  • Plocha 79 m²
  • Vlastnictví družstevní

1 899 000 Kč

Kompletní cena, kupující pouze hradí poplatek za převod ve výši 12.000 Kč., včetně DPH, bez poplatků, včetně provize, včetně právního servisu

 

Ulice Krušnohorská v Jirkově - místo na samém okraji města, v blízkosti přírody, místo, kde se zkrátka opravdu dobře bydlí a to i díky klidným a slušným obyvatelům. I proto je tato část města mezi lidmi tolik ceněna. A právě teď mám pro vás příležitost si tady zakoupit velký byt o dispozici 4+1 pro celou vaši rodinu.

Tento byt se nachází v nejvyšším patře panelového domu s výtahem a nabízí nádherný výhled na celé město a jak mám potvrzeno od majitelů, tak oslavy Silvestra jsou zde opravdu jako na dlani.

Nabízí 79 m2 plochy, jeho součástí je lodžie, sklep i šatna přímo v bytě a původně se jednalo o dispozici 3+1, která byla upravena příčkou na současnou dispozici 4+1, mimochodem v pokoji, který tímto vznikl se aktuálně nachází posilovna s posilovacím strojem, který může zůstat v bytě.

Před několika lety zde proběhla rekonstrukce, naposledy to byla velmi praktická a velká kuchyňská linka s vestavěnými spotřebiči (kávovar, mikrovlnná a horkovzdušná trouba, digestoř, vinotéka apod.) a dále byla např. v obývacím pokoji vybudována maketa krbu a jsou zde obklady umělého kamene.

V bytě zůstávají některé součásti zařízení (např. sedací souprava, skříňky, skříň v dětském pokoji, obrovská vestavná skříň v ložnici a praktické žaluzie.

Jedná se o byt v družstevním vlastnictví (SBD Chomutov je jedním z největších družstev v Ústeckém kraji, které velmi kvalitně spravuje cca 5.000 bytů v Chomutově a Jirkově), byt nelze převést do osobního vlastnictví a anuita je již uhrazena. Poplatek za převod ve výši 12.000 Kč hradí kupující.

Byt je okamžitě k dispozici - zavolejte si o prohlídku a již brzy můžete v tomto bytě bydlet s celou vaší rodinou.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 4+1
LokalitaKrušnohorská, Jirkov
OkresChomutov
VlastnictvíDružstevní
Převod do OVne
Plocha užitná79 m²
Plocha podlahová79 m²
Počet podlaží7
Podlaží umístění7. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaPanelová
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
ZařízenýČástečně
Bezbariérovýano
Výtahano
Lodžieano
Sklepano
DopravaSilnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední dálkové