Prodej byty 4+1, 87 m² - Beroun-Město

Prodej byty 4+1, 87 m² - Beroun-Město
  • Adresa Košťálkova 1542, Beroun
  • Ev. č. RT1200-PP6691024 - Beroun
  • Typ byty 4+1
  • Plocha 87 m²
  • Vlastnictví osobní

5 950 000 Kč

cena včetně provize a advokátních služeb, včetně provize, včetně právního servisu

 

Prodej bytu 4+1, lodžie, sklep, 97 m2, ul. Košťálkova, Beroun-Město

Nabízíme k prodeji prostorný a světlý byt 4+1 o rozloze 97,3 m2, včetně lodžie a sklepa, který se nachází ve 4. patře (poslední patro) zrekonstruovaného domu v žádané lokalitě Beroun – sídliště “Na Máchovně”. Tento byt je ideální pro ty, kdo hledají klidné bydlení v těsné blízkosti přírody, avšak s výbornou dostupností všech služeb. V okolí naleznete sportovní areál, plavecký bazén a mnoho dalších volnočasových aktivit.

Dispozice a vybavení bytu
Byt se skládá z centrální chodby, která propojuje tři ložnice, průchozí obývací pokoj s přímým vstupem na lodžii, průchozí kuchyni, koupelnu se sprchovým koutem a samostatné WC. Celý byt prošel rekonstrukcí, která zahrnuje vyzdění bytového jádra z tvárnic Ytong, vyrovnání stěn sádrokartonem, výměnu plastových oken s izolačním dvojsklem a částečnou výměnu elektrických rozvodů, vody a odpadu. Na podlahách se nachází plovoucí laminátová podlaha a keramická dlažba, což zajišťuje moderní a snadno udržovatelný vzhled. K bytu náleží lodžie a sklepní kóje. Parkování u domu je pohodlné a nevyžaduje povolení, s možností využití volných parkovacích zón.

Technický stav domu
Dům, ve kterém se byt nachází, prošel kompletní rekonstrukcí. Odpojením od dálkového vytápění a zavedením vlastních tepelných čerpadel dosáhl výrazného snížení nákladů na vytápění a ohřev vody, což je velká výhoda oproti domům se stále napojeným dálkovým vytápěním. Rekonstrukce zahrnovala také hydroizolaci, výměnu rozvodů vody, odpadu a plynu, zateplení fasády, renovaci střechy, balkónů a společných prostor a stěrku proti prašnosti. Tyto úpravy přispěly ke zvýšení komfortu bydlení a snížení provozních nákladů.

Občanská vybavenost
Lokalita, ve které se byt nachází, nabízí veškerou potřebnou občanskou vybavenost. V blízkosti jsou mateřské školy, základní škola, sportovní areál včetně venkovního bazénu a minigolfu, zastávka MHD, supermarkety, dětský a zubní lékař a veterinární ordinace. Tato nabídka činí byt ideální volbou pro rodiny s dětmi i jednotlivce, kteří hledají pohodlné a praktické bydlení.

Dopravní dostupnost:
Husovo náměstí, vlakové a autobusové nádraží, poliklinika a ostatní služby jsou vzdáleny přibližně 1,5 km od bytu, nemocnice cca 3 km. Nájezd na dálnici D5 je vzdálen pouhých 900 m, což zajišťuje výborné dopravní spojení do Prahy (cca 20 minut) nebo Plzně (cca 40 minut).

Přijďte se sami osobně přesvědčit o atraktivitě této nabídky. Pro více informací nebo prohlídku nás neváhejte kontaktovat telefonicky, e-mailem nebo SMS. Ve večerních hodinách, o víkendech a svátcích preferujeme kontakt e-mailem nebo SMS.

Úsporná C

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 4+1
LokalitaKošťálkova 1542, Beroun
OkresBeroun
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha87 m²
Podlahová plocha97 m²
Podlaží umístění4. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaPanelová
Poloha objektuŘadový
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
Výtahne
Lodžieano (7 m²)
Sklepano (3 m²)
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceTelefon, Internet, Kabelová televize
DopravaVlak, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední dálkové