Prodej byty 3+kk, 81 m² - Vochov

Prodej byty 3+kk, 81 m² - Vochov
  • Adresa Vochov
  • Ev. č. RT1190-26601
  • Typ byty 3+kk
  • Plocha 81 m²
  • Vlastnictví osobní

5 590 000 Kč

Cena včetně provize, právního a realitního servisu., včetně provize

 

Nabízíme k prodeji krásný byt o dispozici 3+kk s plochou 81 m², situovaný v klidné a příjemné lokalitě ve Vochově. Tento byt, původně projektovaný jako 4+kk, se nachází v moderním cihlovém domě se čtyřmi byty, postaveném v roce 2019. Dům má izolační omítky a pyšní se energetickým štítkem A, což zaručuje mimořádnou úspornost. K bytu náleží dvě parkovací stání přímo před domem.

Byt nabízí dva balkony, z nichž jeden je přístupný z obývacího pokoje a druhý z ložnice, což poskytuje skvělý prostor pro relaxaci. Prostorný a světlý obývací pokoj je vybaven moderním kuchyňským koutem s vestavěnými spotřebiči, barovým pultem, indukční varnou deskou a digestoří. Okna orientovaná na jih a severozápad zajišťují dostatek přirozeného světla po celý den.

Byt dále disponuje dvěma WC a prostornou chodbou. Vytápění je řešeno podlahovým elektrickým systémem s možností individuální regulace v každé místnosti, což zajišťuje maximální komfort. Ohřev vody je zajišťován bojlerem. Byt je kompletně na elektřinu a okna z trojskel poskytují vynikající tepelnou izolaci. K bytu náleží také praktická komora o ploše 2 m² přímo u bytu.

Lokalita Vochov nabízí vynikající občanskou vybavenost, včetně mateřské školy, fotbalového hřiště, víceúčelového hřiště a sportovního areálu s atrakcemi pro děti. Dopravní dostupnost je skvělá – do obce jezdí vlaky, autobusy i MHD, a do centra Plzně je to jen pár minut.

Neváhejte nás kontaktovat pro více informací nebo sjednání prohlídky tohoto výjimečného bytu. S financováním Vám rádi pomůžeme. Ev. číslo: 26601.

Mimořádně úsporná A

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 3+kk
LokalitaVochov
OkresPlzeň-sever
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná81 m²
Plocha podlahová81 m²
Počet podlaží2
Podlaží umístění2. NP
Stav objektuNovostavba
BudovaCihlová
ZařízenýAno
Míst k parkování2
ParkováníAno
Balkónano
Sklepano
DopravaVlak, Autobus
TopeníJiné
Reality 11
Reality 11
Nad Podbabskou skálou 350/17
Praha
info@reality11.cz

Zobraz 296 nabídek