Prodej byty 3+kk, 63 m2 - Ústí nad Labem - Severní Terasa

Prodej byty 3+kk, 63 m2 - Ústí nad Labem - Severní Terasa
  • Adresa Ladova, Ústí nad Labem - Severní Terasa
  • Ev. č. RT1325-00284
  • Typ byty 3+kk
  • Plocha 63 m²
  • Vlastnictví osobní

3 199 000 Kč

včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu

 

Hledáte svůj nový domov v Ústí nad Labem, který je připravený jen pro vás? Nebo snad uvažujete o skvělé investiční příležitosti? Ať už hledáte byt pro sebe, nebo chcete rozšířit své investiční portfolio, mám pro vás ideální nabídku!
Tento nádherný byt 3+kk o velikosti 63 m2, nacházející se v klidné a oblíbené ulici Ladova na Severní Terase, prošel velmi zdařilou rekonstrukcí. Nové podlahy, svěží výmalba, zděné jádro a moderní kuchyňská linka – všechno je připravené a čeká jen na vás. Stačí se jen nastěhovat!

Byt je nejen krásný a moderní, ale také praktický z hlediska nízkých měsíčních poplatků, které činí pouhých 3 261 Kč. To znamená, že se jedná nejen o skvělou volbu pro vlastní bydlení, ale také o výbornou investiční příležitost. Pronájem v této lokalitě je velmi žádaný, což může znamenat stabilní a výnosný příjem.

A co lokalita? Severní Terasa je perfektní místo pro rodinný život – vše, co potřebujete, máte na dosah ruky: školy, školky, obchody, zdravotní služby a parky pro relaxaci. Je to klidné a příjemné místo, které nabízí ideální podmínky pro pohodlné bydlení.

Takové byty v nabídce nemívám často, takže pokud hledáte domov, kde se můžete ihned zabydlet, nebo výhodnou investici, neváhejte a ozvěte se mi. Rád vás bytem osobně provedu a ukážu vám, proč je tato nabídka tak výjimečná.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 3+kk
LokalitaLadova, Ústí nad Labem - Severní Terasa
OkresÚstí nad Labem
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná63 m²
Počet podlaží8
Podlaží umístění5. NP
Stav objektuDobrý
BudovaPanelová
ZařízenýČástečně
Výtahano
Sklepano
DopravaDálnice, Silnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední dálkové