Prodej byty 3+kk, 70 m² - Scalea

Prodej byty 3+kk, 70 m² - Scalea
  • Adresa Scalea, Itálie
  • Ev. č. RT1159-24B-0160
  • Typ byty 3+kk
  • Plocha 70 m²
  • Vlastnictví osobní

130 000 EUR

včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu

 

Prodej vily v Itálii u moře, Scalea, 70 m2 s pozemkem 300 m2

Krásná vila u moře
Tato nádherná vila se nachází pouhých 800 metrů od pláže a je ideálním místem pro klidné bydlení nebo nezapomenutelné prázdniny. Celý dům je ve vynikajícím stavu, po nedávné kompletní rekonstrukci a je plně vybaven novým nábytkem. V přízemí se nachází útulná terasa s letní kuchyní, kde je k dispozici i gril, což je ideální pro venkovní posezení a grilování. Markýzy na oknech poskytují ochranu před slunečním zářením a zajišťují příjemné klima i během horkých letních dnů.
Technické místnosti a venkovní sprcha zvyšují komfort a praktickou stránku tohoto domu. V přízemí se dále nachází prostorný obývací pokoj propojený s moderní kuchyní a WC. Elegantní schodiště vede do prvního patra, kde se nacházejí dvě ložnice s vlastními balkony a krásná koupelna.
Exteriér budovy byl navržen s mimořádným vkusem, s láskou k detailu, a dům je obklopen zelení – stromy a květinami, které vytvářejí atmosféru klidu a soukromí. K pláži se dostanete příjemnou procházkou za zhruba půl hodiny, nebo autem během pěti minut.
Tato vila je výjimečná pro rodiny s dětmi, ale také pro milovníky zvířat. Nabízí ideální zázemí pro odpočinek a rekreaci, kde každý pobyt bude nezapomenutelným zážitkem.
Piroteskní staré město Scalea, šplhající po stupňovitých terasách po úbočí kopce (odtud také jméno města), zůstalo naštěstí ušetřeno nevhodných stavitelských zásahů v sedmdesátých letech 20. století
Současné městečko stojí na základech antického řeckého města „Laus“, kolonie antické Sybaris (dnešní Sibari) na protějším pobřeží. Před časem se začalo s postupnou rekonstrukcí starých domů, na náměstích jsou otevřeny první restaurace. Křivolaké uličky dlážděné kočičími hlavami a úzká schodiště lákají k romantickým procházkám.Západy slunce jsou úžasnou podívanou přímo před vámi na pláži i třeba z restaurací podél pobřeží.
Podél Lungomare se rozkládá nové město s množstvím moderních turistických zařízení, Budete uchváceni, až vše uvidíte na vlastní oči.
Více nabídek zde:
https://reality.idnes.cz/s/mgr-irina-scerbina-rk-65687a634cabab6c8f0f79a5/
- https://www.sreality.cz/adresar/skindi-praha-zabehlice/69149 Za informace jakéhokoliv charakteru o této nemovitosti nenese RK zodpovědnost, byly získány od majitele, vlastníka nemovitosti a RK je pouze zprostředkovává v souladu s občanským zákoníkem.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 3+kk
LokalitaScalea, Itálie
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha70 m²
Plocha zahrady300 m²
Podlaží umístění1. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
ZařízenýAno
ParkováníAno
Terasaano
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace