Prodej byty 3+kk, 65 m² - Scalea

Prodej byty 3+kk, 65 m² - Scalea
  • Adresa Scalea, Itálie
  • Ev. č. RT1159-24B-0158
  • Typ byty 3+kk
  • Plocha 65 m²
  • Vlastnictví osobní

76 000 EUR

včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu

 

Bydlení v domku u moře,3+kk Scalea Itálie, Kalábrie

Viletta 800 m od moře s zahradou 150 m2, na ulici Via del Mare,kousek od Scalea na klidném a VIP místě,kde celoročně bydlí starší Italové, tudíž je objekt hlídaný.
Exkluzivně Vám nabízíme apartmán s dobře udržovanou zahrádkou v zelené, rozkvetlé vilové části Scalee Via Del Mare. Vzdálenost k moři 800 m. Viletta se skládá z velkého obývacího pokoje s krbem. Dále je zde kuchyně s velkým jídelním stolem. Jsou zde 2 prostorné ložnice, čistá a světlá koupelna. Dům i byt je čístý a zajímavě řešený. Jsou zde dvě přízemní terasy. Na jedné lze parkovat. Nábytek je v dobrém stavu, v ceně prodeje.
Na malé, dobře upravené ploše rostou citroníky, hrozny a květiny. Na první terase je dřez a prostor pro mobilní sporák, kde se v Itálii vaří , griluje i žije. K dispozici je také venkovní sprcha.
Parkovací stání je možné před domem na parkovacích místech družstva. Vhodné i jako bezbariérové bydlení , pro rodiny s dětmi, pejskaře i starší občany.
Scalea má úžasné pláže a velmi čisté moře.
Jestli hledáte oblast, která ještě není zahlcená turisty, nádherné moře a nekonečné hory je pro vás region Kalábrie ideální volba. Turistický ruch je tu zatím na vzestupu, takže můžete v klidu objevovat přírodní krásy v divokých masivech italských Apenin, utajené národní parky nebo se kochat výhledem na sopku Stromboli z Neapole.
Navštívit můžete například historické město Tropea , které se tyčí nad skalnatým útesem, lázně v Lamezia Terme, úžásné pláže města Diamante, San Nicola Arcella, Fronte Isola di Dino, starobylé skalní město Scalea, nějvětší sochu Krista v jižní Evropě v městečku Maratea .
Jako ve většině italských regionu Kalábrie nabízí nejlepší jídlo a víno světa…
Cena je včetně provizi RK,, právního servisu, daně a veškerých nákladů, spojených s prodejem. Za informace jakéhokoliv charakteru o této nemovitosti nenese RK zodpovědnost, byly získány od majitele, vlastníka nemovitosti a RK je pouze zprostředkovává v souladu s občanským zákoníkem.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 3+kk
LokalitaScalea, Itálie
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha65 m²
Podlahová plocha250 m²
Plocha zahrady150 m²
Podlaží umístění1. NP
Stav objektuDobrý
BudovaCihlová
ZařízenýAno
Bezbariérovýano
Terasaano