Prodej byty 3+kk, 72 m² - Rincón de la Victoria

Prodej byty 3+kk, 72 m² - Rincón de la Victoria
  • Adresa Rincón de la Victoria, Španělsko
  • Ev. č. RT1155-MB033-1
  • Typ byty 3+kk
  • Plocha 72 m²
  • Vlastnictví osobní

411 000 EUR

 

Prodej, Byty 3+kk, 72m2 + 41m2 terasa - Apartmán pouhých 400 m od moře s výhledem v Rincón de la Victoria

Apartmán o dispozici 3+kk a celkové výměře 72,85 m2 s terasou 41,11 m2 v rezidenčním projektu, pouhých 400 m od moře v Rincón de la Victoria.

Společné prostory tohoto komplexu zahrnují bazén a solárium a ke každému apartmánu patří parkovací stání a komora a také prostor pro kola.

Apartmán se nachází v Rincón de la Victoria, ideální destinaci pro milovníky sportu. Můžete si užít širokou nabídku vodních sportů a golfových hřišť, stejně jako skvělá místa pro běžce a cyklisty. Budete ale také v docházkové vzdálenosti od mnoha služeb, jako jsou školy, bary a restaurace, supermarkety, sportovní centra, volnočasové a kulturní aktivity.
Apartmán s krásným výhledem a výborným zázemím pro celou rodinu je ideálním druhým domovem pro ty, kteří preferují klidnější část tohoto pobřeží a také pro fanoušky golfu, vodních sportů a cyklistiky, neboť z komplexu je výborné napojeni na cyklocesty v okolí kolem moře, nebo v kopcích nad apartmány.
V ceně apartmánu je zařízení kuchyně, vestavné skříně, 1 parkovací místo, využívání společných prostor, sklad. Nenechte si ujít ty nejlepší nabídky a přidejte se k nám na FB a Instagramu

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 3+kk
LokalitaRincón de la Victoria, Španělsko
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha72 m²
Počet podlaží3
Podlaží umístění1. NP
Stav objektuNovostavba
BudovaSkeletová
Míst k parkování1
ParkováníAno
Terasaano (41 m²)