Prodej bytu 3+kk v Praze 2 – Vinohrady, ul. Chodská

Prodej bytu 3+kk v Praze 2 – Vinohrady, ul. Chodská
  • Adresa Chodská, Praha - Vinohrady
  • Ev. č. RT1293-N07432
  • Typ byty 3+kk
  • Plocha 90 m²
  • Vlastnictví osobní

info v RK

včetně provize

 

Exkluzivně Vám nabízíme opravdu luxusně dokončený byt 3+kk o ploše 89,5m2 (4.podl.z 6, celkem 20 bytových jednotek) situovaný ve velmi klidné, přitom skvěle dostupné lokalitě v Praze 2 – Vinohrady, ul. Chodská.

Historický byt s moderním komfortem, kompletně zrekonstruovaný podle nejvyšších standardů. Prémiové povrchové a úpravy od zkušených řemeslníků z Francie. Výška stropu je 3,1 metru ve všech místnostech. Na podlaze jsou dřevěné dubové parkety. Byt má dvě koupelny, dvě ložnice nabízející nádherný výhled do jednoho z největších a nejzelenějších vnitrobloků na Vinohradech. Tento nádherný výhled umocňuje malebný a majestátní evangelický kostel. Obývací pokoj je orientovaný do klidné ulice Chodská.

Jedná se o rezidenční, klidnou, centrální a strategickou polohu. 1 min chůze na tramvajovou zastávku Šumavská (linky 10 a 16), 5 min na metro Náměstí Míru (trasa A). Hned vedle tří parků: Bezručovy sady, Svatopluka Čecha a Bratří Čapků.

V případě zájmu Vám rád pošlu odkaz na virtuální prohlídku, abyste měli úplnou představu o nabízené nemovitosti (360C prohlídka s možností orientace ve videu dle vašich představ).

Méně úsporná D

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 3+kk
LokalitaChodská, Praha - Vinohrady
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná90 m²
Počet podlaží6
Podlaží umístění4. NP
Stav objektuPo rekonstrukci
BudovaCihlová
Rok kolaudace2017
Výtahano

Podobné nemovitosti