Prodej byty 3+kk, 120 m² - Praha - Vinohrady

Prodej byty 3+kk, 120 m² - Praha - Vinohrady
  • Adresa Mánesova, Praha - Vinohrady
  • Ev. č. RT1379-01310
  • Typ byty 3+kk
  • Plocha 120 m²
  • Vlastnictví osobní

25 100 000 Kč

včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu

 

Prodej, byt, 3+kk, 120m2, Praha 2 - Vinohrady

Nabízíme k prodeji bytovou jednotku s balkonem v rámci úspěšně probíhající rekonstrukce historického domu na prestižní adrese na Vinohradech v blízkosti náměstí Jiřího z Poděbrad a Riegrových sadů.

Tento byt se dvěma ložnicemi a obývacím pokojem s přípravou pro kuchyňský kout se nachází na 5. nadzemním podlaží s obytnou plochou 120,3 m2. Moderní design interiérů, vypracovaný italskými architekty, vytváří elegantní a vkusné prostředí. Po vstupu do bytu se dostaneme do prostorné haly, která nás dále vede do dvou koupelen, velké komory/šatny, druhé ložnice a také do obývacího pokoje a kuchyně. Přes obývací pokoj se pak dále dostaneme do hlavní ložnice s balkonem.

Byt je prostorný a světlý a jsou zde použity kvalitní italské materiály, dřevěné podlahy, nádherné dvoukřídlé dveře a špaletová okna. Byt má vysoké stropy (3 m), dvě prostorné koupelny se sprchovým koutem a mramorovými obklady. Vchodové dveře jsou vyrobeny z kvalitního italského masivu.

Budova, ve které se byt nachází, prochází kompletní rekonstrukcí, při níž jsou použity kvalitní designové dlaždice, které ladí s vchodovými dveřmi a zábradlím. V domě je také výtah.

Byt se nachází pouhých pár kroků od Riegrových sadů a náměstí Jiřího z Poděbrad, nabízí tak ideální spojení s okolím a pohodlí života v jednom z nejžádanějších pražských sídel. V blízkosti se nachází veškerá občanská vybavenost, včetně obchodů, restaurací a kulturních zařízení. Tento byt představuje ideální možnost pro ty, kteří hledají komfortní a luxusní bydlení v jedné z nejatraktivnějších lokalit Prahy.

Bytová jednotka je k prodeji bez vybavení, zařízení slouží pouze k vizualizaci.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 3+kk
LokalitaMánesova, Praha - Vinohrady
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha120 m²
Podlaží umístění5. NP
Stav objektuV rekonstrukci
BudovaCihlová
ZařízenýNe
Výtahano
Balkónano
DopravaMHD
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední dálkové