Prodej byty 3+kk, 96 m² - Praha - Josefov

Prodej byty 3+kk, 96 m² - Praha - Josefov
  • Adresa Dušní 7/13, Praha - Josefov
  • Ev. č. RT1228-N7203
  • Typ byty 3+kk
  • Plocha 96 m²
  • Vlastnictví osobní

32 800 000 Kč

 

Prodej stylového, nově zrekonstruovaného bytu 3+kk, 97,4 m2, Dušní, Praha 1

Nabízíme k prodeji krásný designový byt po vynikající a nákladné rekonstrukci o dispozici 3+kk v samém centru Prahy, Dušní ulici na Praze 1. Byt se nachází na pátém nadzemním podlaží historického domu s nově instalovaným výtahem. Také společné prostory jsou rekonstruované a pečlivě udržované. Velkou výhodou je, že tato část Dušní ulice je stranou turistického ruchu a mimo exponovaná místa s restauracemi a bary. Výhledy z oken hlavní obytné místnosti vedou směrem na synagogu a z obou ložnic do tichého a čistého vnitrobloku.

Z centrální chodby o velikosti 12 m2 se vchází do všech hlavních místností včetně koupelny a oddělené toalety. Místnosti jsou neprůchozí. Obývací pokoj s kuchyní má 45 m2, dvě ložnice 17 m2 a 14 m2. Tato menší ložnice má vstup na balkon (2 m2), a také malou komoru (2 m2), která se může využít jako walk-in šatna. V hlavní koupelně o velikosti 6 m2 je umístěn plynový kotel značky Buderus a pračka a sušička.

V celém bytě jsou položené nové dubové podlahy, je zabudován nábytek na míru doplněný solitéry z věhlasné dílny Halabala, sofa značky Natuzzi, konferenční a jídelní stůl byl zhotoven dle návrhu majitele. Kuchyně německé výroby Burger, řady Bauformat supermat s pracovní deskou kompakt je plně vybavená. Lednice značky Liebherr, kávovar DeLonghi, mraznička, varná deska, trouba, mikrovlnka, vinotéka, pračka a sušička (umístěné v koupelně), vše značky AEG.

Bydlení v historické, ale přitom klidné části Prahy 1 poblíž Staroměstského náměstí je považováno za velmi prestižní. Skvělá dostupnost, blízkost MHD spojení Metro Staroměstská, tramvajová spojení (nábřeží a ul. Revoluční) a veškerá občanská vybavenost v místě. Blízkost promenády podél Vltavy, parku Letná,, pro milovníky historie a kultury blízkost uměleckých expozic, divadel, historických paláců a kostelů, pro gurmány nepřeberné množství stylových restaurací a kaváren.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 3+kk
LokalitaDušní 7/13, Praha - Josefov
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha96 m²
Podlaží umístění5. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
ZařízenýAno
Výtahano
Balkónano
Sklepano