Byt C218 | 3+kk 59 m2 s balkonem 5,4 m2 | Ekocity Hostivař

Byt C218 | 3+kk 59 m2 s balkonem 5,4 m2 | Ekocity Hostivař
  • Adresa U továren, Praha
  • Ev. č. RT1344-02204
  • Typ byty 3+kk
  • Plocha 59 m²
  • Vlastnictví osobní

6 382 000 Kč

včetně DPH

 

Ekocity Hostivař | Nejlepší ceny bytů v Praze!

Nádherný byt C218 s dispozicí 3+kk a podlahovou plochou 59 m2 v projektu Ekocity Hostivař. Byt disponuje obývacím pokojem spojeným s kuchyňským koutem, ložnicí, pokojem, praktickou komorou, koupelnou, odděleným WC a balkonem o velikosti 5,4 m2. V nabídce máme i spoustu dalších bytů dispozic 1+kk až 3+kk. Více na našich webových stránkách.

Ekocity Hostivař leží v atraktivní lokalitě s výbornou dopravní dostupností a bohatou možností sportovního i relaxačního vyžití. Zásadní výhodou projektu jsou mimořádně nízké ceny, které jinde nenajdete. Dlouhodobou strategií Ekospolu je nabízet cenově příznivé a přesto velmi kvalitní byty dostupné co nejširšímu množství zájemců. Projekt Ekocity Hostivař toto rozhodně splňuje, což potvrzuje i garance nejnižší ceny.

Pokud najdete u jiného developera byt se stejnými nebo lepšími parametry za nižší cenu na metr čtvereční, cenu vám nejen dorovnáme, ale navíc snížíme o dalších 100 000 Kč! Kompletní podmínky najdete na našich stránkách.

Tento projekt je svou mimořádně nízkou cenou vhodný jak pro vlastní bydlení, tak jako výborná investiční příležitost.

Ekocity Hostivař je jedinečný projekt rezidenčního bydlení ve vyhledávané lokalitě pražské Hostivaře s výbornou dopravní dostupností a v docházkové vzdálenosti od přírodního parku Hostivař-Záběhlice s Hostivařskou přehradou. Samozřejmostí je plná občanská vybavenost v docházkové vzdálenosti.

Moderní nízkoenergetický bytový dům D nabízí celkem 124 jednotek dispozic 1+kk až 3+kk s balkony, terasami či předzahrádkami. Možnost parkování na krytých parkovacích stáních či venku přímo u domů. Tento projekt je díky své neopakovatelné ceně vhodný nejen pro jednotlivce či mladé rodiny, ale také jako výborná investiční příležitost.

Unikátní možnosti vyžití: Ekocity Hostivař se nachází v blízkosti rozlehlého lesoparku s vodní nádrží sloužící ke koupání i dalším vodním sportům včetně vodního vleku.

Kompletní občanská vybavenost: Mateřská škola přímo v areálu. Restaurace, základní škola, lékárna, pošta a mnoho obchodů přímo v místě.

Vynikající dopravní dostupnost: Zastávka autobusu přímo u projektu, 9 minut MHD na metro A – Skalka, Nádraží Praha Hostivař jen 5 minut pěšky, 14 minut vlakem na Hlavní nádraží, 5 minut autem na Pražský okruh.

Velmi úsporná B

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 3+kk
LokalitaU továren, Praha
Okresúzemí Hlavního města Prahy
Nízkoenergetickýano
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná59 m²
Počet podlaží9
Podlaží umístění2. NP
Stav objektuProjekt
BudovaCihlová
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
Zahájení prodeje3. září 2024
Rok výstavby2024
ZařízenýNe
Výtahano
Balkónano (5 m²)
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet
DopravaVlak, Silnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V, 400V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední dálkové

Podobné nemovitosti