Prodej byty 3+kk, 54 m² - Poreč

Prodej byty 3+kk, 54 m² - Poreč
  • Adresa Poreč, Chorvatsko
  • Ev. č. RT1350-02871
  • Typ byty 3+kk
  • Plocha 54 m²
  • Vlastnictví osobní

215 000 EUR

včetně DPH, + provize RK, včetně právního servisu

 

Byt - Poreč, 54m2

Příležitost! Nabízíme Vám na prodej moderní apartmán v prvním patře, který se nachází v atraktivní lokalitě Poreče, v bezprostřední blízkosti moře (500m).

Byt má rozlohu 54 m2 a skládá se ze vstupní chodby, která vede do prostorné koupelny a světlého obývacího pokoje s integrovanou kuchyní a jídelnou. Má dvě ložnice, z nichž jedna se nachází na galerii s krásným výhledem, poskytují dostatek prostoru pro pohodlné ubytování. K dispozici je také terasa, ideální pro relaxaci venku a užívání si pěkného počasí.

Další výhodou bytu je přidružené kryté parkovací stání o velikosti 37m2, které poskytuje dostatek prostoru pro parkování a další venkovní aktivity, což odpovídá velikosti zahrady. Byt byl nedávno kompletně zrekonstruován a vyzdoben podle moderních standardů, poskytuje moderní vzhled a funkčnost.
Vytápění a chlazení je řešeno elektrickým podlahovým vytápěním a klimatizací, která zajišťuje optimální teplotu po celý rok.

Tento byt se nachází v blízkosti veškerého potřebného vybavení pro každodenní život a představuje vynikající příležitost pro rodinný život nebo jako investici k pronájmu. Jeho poloha, blízkost moře a moderní design z něj dělají ideální volbu pro ty, kteří hledají pohodlí a praktičnost na jednom místě.

Nenechte si ujít příležitost stát se majitelem tohoto krásného bytu v jedné z nejvyhledávanějších oblastí v okolí Poreče!

Nabízíme Vám možnost financování při koupi nemovitostí.

V ceně této nemovitosti není zahrnuta provize zahraniční agentuře ve výši 3% z kupní ceny nemovitosti (+ DPH 25% z této provize = 3,75%) a dále 3% daň z převodu státu.

Pro jakékoliv další informace a případnou prohlídku nemovitosti nás prosím neváhejte kontaktovat, rádi Vám nabídneme individuální přístup a službu vyhledání nemovitosti dle Vašich přání a preferencí.

Veškerou nabídku našich nemovitostí naleznete na našich webových stránkách.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 3+kk
LokalitaPoreč, Chorvatsko
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná54 m²
Podlaží umístění2. NP
Stav objektuPo rekonstrukci
BudovaSmíšená
ZařízenýAno
ParkováníAno
Balkónano (7 m²)
VodaDálkový vodovod
TopeníJiné, Podlahové