Prodej bytu 3+kk 82 m2, obec Beřovice u Slaného, Kladno

Prodej bytu 3+kk 82 m2, obec Beřovice u Slaného, Kladno
  • Adresa Beřovice
  • Ev. č. RT1260-00752-1
  • Typ byty 3+kk
  • Plocha 82 m²
  • Vlastnictví osobní

5 900 000 Kč

SUPER CENA!

 

Přejete si bydlet v malebné přírodě a klidu, zároveň však v plném komfortu bytu v luxusním zpracování a kvalitě?
Přejete si mít svůj prostor k odpočinku nejen uvnitř, ale i venku a bez nutnosti udržovat zahradu?
Přejete si mít Prahu na dojezd 39 minut do centra, zároveň však moci zout boty a vyběhnout na louku, naskočit do pedálů a vyjet si na kole nebo vyběhnout na udržované cyklotrase? Nebo si snad provětrat hlavu na greenu golfového hřiště pár kroků od domova?

Máme pro Vás ideální řešení
~ BEŘOVICKÝ MLÝN ~

Jedná se o výjimečný projekt, kde postupně vznikají nové bytové jednotky z komplexu původního mlýna. A my Vám nyní představujeme jednu z nich - jedná se o byt 3+kk o ploše 77 m2 v obci Beřovice u Slaného v okrese Kladno s prostornou terasou 35 m2, půdním prostorem 5m2 a parkovacím stáním pro jedno auto.

Orientace bytu je na východní a západní stranu: obývací pokoj s kuchyní a terasou je orientován na východ, ložnice a pokoj pak na západní světovou stranu.

Pojďte se podívat trochu blíž, jak to u nás vypadá…
Vstupem z terasy přejdete do prostorné chodby s možností úložných prostor; dále po schodech do obytného části, která skýtá obývací pokoj s kuchyňským koutem o velikosti 20,64 m2; ložnici ( 15,44 m2 ); pokoj ( 15,44 m2 ); koupelnu s vanou, toaletou a umyvadlem ( 12,4 m2 ).

V současné chvíli jsme ve fázi zakončení vnitřních stavebních prací, hotové jsou laminátové podlahy v dekoru světlého dřeva, zárubně a dveře Antinari, s laděním v bílém tónu. A budeme dál zařizovat koupelnu - bojlerem s tepelným čerpadlem, vanou se sprchovou zástěnou, toaletou, umyvadlem vč. úložné sestavy, zrcadlem s osvětlením, obkladem Rako Lampea slonová kost, designovým černým topným žebříkem Cerano, stylovou baterií Cube v černém provedení.

A teď trochu techniky - vytápění je v celém prostoru obývacího pokoje, koupelny, chodby a zádveří je prostřednictvím folií pro stropní vytápění (ECOFILM) a v pokoji a ložnici jsou sálavé panely. Okna máme v celém domě Salamander nadstandardní rozměr do výšky 230 cm, šestikomorové trojsklo, předokenní zábradlí (sklo), vstupní dveře a okna jsou v dekoru vnitřky bílé/venkovní antracit.

Tento byt je ideální volbou pro ty, kteří hledají moderní bydlení s dotekem přírody. Místo, kde nikam není daleko a všechno je blízko – školka, škola, obchod, hřiště v mnoha provedeních - dětské, fotbalové, golfové, místní obchod, městys Zlonice, město Slaný a blízká Praha nejen autem, ale i hromadnou dopravou. Oceníte i zdejší včelaře s medem a levandulovou zahradou, sady s ovocem, kde je možná vlastní sklizeň. V plánech majitelů je i odpočinková zóna s wellness a jezírko z místního pramene.

Přijďte se přesvědčit sami o kouzlu tohoto místa a zamilujte se do svého nového domova.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 3+kk
LokalitaBeřovice
OkresKladno
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná82 m²
Počet podlaží2
Podlaží umístění2. NP
Stav objektuPo rekonstrukci
BudovaSmíšená
KomunikaceAsfaltová, Zpevněná, Štěrková
TelekomunikaceInternet, Ostatní
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace, Jímka
TopeníÚstřední elektrické