PRODEJ BYT 3+kk, 67 m2 - OŘECHOVÁ, BENÁTKY NAD JIZEROU

PRODEJ BYT 3+kk, 67 m2 - OŘECHOVÁ, BENÁTKY NAD JIZEROU
  • Adresa Ořechová 674, Benátky nad Jizerou
  • Ev. č. RT1063-PH120077
  • Typ byty 3+kk
  • Plocha 67 m²
  • Vlastnictví osobní

4 400 000 Kč

včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu

 

Nabízíme Vám k prodeji pěkný, světlý byt s dispozicí 3+kk v třetím nadzemním podlaží. Byt se nachází v klidné části Benátek nad Jizerou na ulici Ořechova v menším činžovním domě. Bytová jednotka je v osobním vlastnictví s celkovou využitelnou plochou 67 m2.

Byt je v dobrém solidním stavu, časem procházel postoupnou rekonstrukcí. Byt má větší obývací pokoj s kuchyňským koutem se vstupem na slunný balkon, dva neprůchozí pokoje, koupelnu, samostatné WC a prostornou chodbu. Součástí bytu je větší sklepní koje. Energie na provoz tohoto bytu jsou na dnešní dobu více než přijatelné. Celková měsíční záloha zahrnující teplo, studenou vodu, fond oprav a údržby aj. činí cca 4.000,-Kč na dvě osoby.

Celý bytový dům je v velmi dobrém technickém stavu, orientace oken přední strana domu JV - druhá strana domu SZ. Parkování je zajištěno na několika veřejných parkovištích v bezprostřední blízkosti domu. V okolí jsou dětská hřiště, MŠ, ZŠ, obchody, supemarkety a veškeré standardní služby, včetně lékaře. Poloha bytu nabízí dobrou občanskou vybavenost a výbornou dopravní obslužnost, dostupnost autem do Prahy 30 min., Mladá Boleslav 20 min.

V případě zájmu Vám poskytnu bližší Informace a rád byt ukážu. Zajistíme i případné financování naším hypotečním specialistou., Pokud jste si nevybrali z uveřejněné nabídky, zadejte nám prosím Vaši poptávku a my se pokusíme najít odpovídající nemovitost.

Méně úsporná D

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 3+kk
LokalitaOřechová 674, Benátky nad Jizerou
OkresMladá Boleslav
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná67 m²
Počet podlaží3
Podlaží umístění3. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuCentrum obce
ZástavbaObytná
ZařízenýNe
Výtahne
Balkónano (6 m²)
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceTelefon, Internet, Kabelová televize
DopravaVlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední dálkové

Podobné nemovitosti