Prodej byty 3+1, 67 m² - Zákupy

Prodej byty 3+1, 67 m² - Zákupy
  • Adresa Nádražní 260, Zákupy
  • Ev. č. RT1326-100082
  • Typ byty 3+1
  • Plocha 67 m²
  • Vlastnictví osobní

3 690 000 Kč

včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu

 

Prodej bytu 3+1 s terasou, Zákupy

Hledáte bydlení pro vaši rodinu, které nabízí více než jen čtyři stěny? Nabízíme vám byt v rodinném domě o dvou bytových jednotkách v Zákupech u České Lípy o dispozici 3+1 s možností budoucího rozšíření do podkroví.

Město Zákupy se nachází v Libereckém kraji, v okrese Česká Lípa. Je obklopeno krásnou přírodou a nabízí klidné bydlení s dobrou dostupností do větších měst. Zákupy jsou známé svým historickým zámkem, který je oblíbenou turistickou atrakcí. V obci je k dispozici základní občanská vybavenost, včetně školky, školy, obchodů a zdravotnických zařízení.

Bytová jednotka jako taková nabízí moderní a úsporné řešení vytápění díky krbovým kamnům s výměníkem a zároveň disponuje zcela novým elektrickým kotlem. Jako zdroj teplé vody je zde elektrický bojler, který je napojen na krbová kamna, kterými je možné ohřívat vodu v topné sezóně, což vede k výrazné úspoře na elektrické energii.

K bytu náleží prostorná terasa, která je ideální pro relaxaci a rodinná setkání. Bonusem je zahrada, kterou má současný vlastník pronajatou od města s možností budoucího odkupu.

Nedávné investice do nemovitosti zahrnovali důkladné odizolování domu, instalaci nového elektrického kotle a krbové vložky, dále pak vydláždění terasy, které přispělo k celkovému komfortu a estetice venkovní části nemovitosti.

Součástí prodeje je i kryté parkovací stání, které zajišťuje pohodlné a bezpečné parkování pro váš vůz. Dále také praktická kůlna pro uskladnění dřeva a zahradní domek na nářadí, které poskytuje dostatek úložného prostoru pro vaše zahradnické potřeby a další vybavení.

Pokud vás tato nabídka zaujala a rádi byste se přesvědčili osobně, srdečně vás zveme na prohlídku. Kontaktujte nás pro sjednání termínu, a nebo případně pro více informací.

Nehospodárná E

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 3+1
LokalitaNádražní 260, Zákupy
OkresČeská Lípa
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha67 m²
Podlahová plocha130 m²
Plocha zahrady520 m²
Počet podlaží2
Podlaží umístění1. NP
Stav objektuDobrý
BudovaSmíšená
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObchodní a obytná
Rok výstavby1945
ZařízenýČástečně
ParkováníAno
Výtahne
Terasaano
KomunikaceAsfaltová, Zpevněná, Štěrková
TelekomunikaceInternet
DopravaVlak, Silnice, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální tuhá paliva, Ústřední elektrické