Prodej byty 3+1, 45 m² - Zadarska županija, Povljana

Prodej byty 3+1, 45 m² - Zadarska županija, Povljana
  • Adresa Zadarska županija, Povljana, Chorvatsko
  • Ev. č. RT1350-00404
  • Typ byty 3+1
  • Plocha 45 m²
  • Vlastnictví osobní

161 000 EUR

včetně DPH, + provize RK, včetně právního servisu

 

Byt po rekonstrukci - Povljana, 45,49m2

Dvoupokojový byt na prodej v prvním patře budovy přímo nad krásnou pláží Dubrovníku. Kromě plánované výstavby nové fasády došlo v průběhu nedávné adaptace k výměně rolet, doplnění žaluzií, instalaci dvou nových markýz uvnitř bytu a v letošním roce zcela nové klimatizace a bojleru. Byt nabízí dvě prostorné ložnice, pohodlný obývací pokoj propojený s jídelnou, kuchyní a koupelnou. Prostorná terasa 7,1 m2 poskytuje mimořádný prostor pro relaxaci s výhledem do okolí.
Dalším komfortem je soukromé parkovací stání ve dvoře za domem, které je ve vlastnictví bytu.

Povljana, která se nachází na ostrově Pag, nadchne návštěvníky kombinací nedotčené přírody a tradiční středomořské atmosféry. Tato malá rybářská vesnice nabízí klidnou atmosféru spolu s krásnými plážemi s křišťálově čistým mořem. Místní gastronomická scéna nabízí autentické dalmatské delikatesy, zejména mořské plody a pažský sýr. Ostrov Pag a jeho okolí nabízí řadu aktivit a míst k prozkoumání, díky čemuž je tato oblast atraktivní destinací pro různé typy cestovatelů.

V ceně této nemovitosti není zahrnuta provize zahraniční agentuře ve výši 3% z kupní ceny nemovitosti + DPH a dále 3% daň z převodu státu.

Pro jakékoliv další informace a případnou prohlídku nemovitosti nás prosím neváhejte kontaktovat, rádi Vám nabídneme individuální přístup a službu vyhledání nemovitosti dle Vašich přání a preferencí.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 3+1
LokalitaZadarska županija, Povljana, Chorvatsko
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná45 m²
Počet podlaží3
Podlaží umístění2. NP
Stav objektuPo rekonstrukci
BudovaSmíšená
Míst k parkování1
ParkováníAno
Terasaano (7 m²)
DopravaAutobus
VodaDálkový vodovod
OdpadČOV pro celý objekt