Prodej byty 3+1, 103 m² - Zadar

Prodej byty 3+1, 103 m² - Zadar
  • Adresa Zadar, Chorvatsko
  • Ev. č. RT1350-02740
  • Typ byty 3+1
  • Plocha 103 m²
  • Vlastnictví osobní

228 000 EUR

včetně DPH, + provize RK, včetně právního servisu

 

Byt - Stanovi, Zadar, 103,46m2

Nabízíme Vám na prodej krásně řešený byt v domě v podkroví v klidnější části osady Stanovi v Zadaru.

Byt se skládá z malé vstupní chodby, po které se vchází do prostorného obývacího pokoje s komodami z masivu a rohovou sedací soupravou, dále jídelny s jídelním stolem se 6 židlemi a kuchyně s ostrůvkem, na kterém je byt sklokeramická plynová/elektrická varná deska, se stropním odsavačem par. Vedle kuchyně je spíž, nezbytný doplněk každé domácnosti. Za komorou se vchází do menší chodby, která spojuje dvě prostorné ložnice a velkou koupelnu.
V koupelně je okno, které umožňuje přirozené větrání.
Důležitým prvkem tohoto bytu je prostorná lodžie o velikosti 21,03 m2, která je částečně zastřešená a má posuvná okna, která v kombinaci s markýzou umožní užívat si venku, aniž by vás v horkých letních dnech hřálo slunce. Z balkonu můžete také vidět moře.

Byt byl postaven v roce 2013 a mezitím byl instalován nový sprchový kout, bojler v koupelně, myčka a vestavěná skříň na chodbě. V bytě je elektrické ústřední topení a 2 klimatizace. S 15 cm izolace na střeše a izolací na stěnách není v tomto bytě problém udržet příjemnou teplotu. Truhlářství je PVC a má sítě proti hmyzu a žaluzie, zatímco okna v ložnicích mají také PVC rolety. Nábytek, který je vyroben na míru, se prodává společně s bytem. Předsíň, kuchyň a kuponová místnost jsou obloženy kvalitní italskou keramikou.

Byt se nachází v podkroví rodinného domu s celkem 3 byty. Byt má vlastní, samostatný vchod. V blízkosti bytu se nachází veškerá nezbytná občanská vybavenost pro život - škola, školka, obchod, nákupní centrum, sportovní centrum atd. Byt se také nachází v blízkosti hlavních městských komunikací, takže vyjet kamkoli mimo město je celkem snadné, což je velmi důležité během letní sezóny.

Cena bytu je 2 203,75 €/m2 při pohledu pouze na obytnou plochu 103,46 m2, tj. 1 894,78 €/m2 při pohledu na všechny nemovitosti, které tvoří celkovou oficiální plochu nemovitosti 120,33 m2, což je téměř o 50 % levnější, než jsou dnešní průměrné ceny za metr čtvereční.

Tento byt je ideální příležitostí pro rodinu hledající nový domov nebo pronájem.

Vzdálenost od moře: 2km
Vzdálenost od centra: 2km

V ceně této nemovitosti není zahrnuta provize zahraniční agentuře ve výši 3% z kupní ceny nemovitosti (+ DPH 25% z této provize) a dále 3% daň z převodu státu.

Pro jakékoliv další informace a případnou prohlídku nemovitosti nás prosím neváhejte kontaktovat, rádi Vám nabídneme individuální přístup a službu vyhledání nemovitosti dle Vašich přání a preferencí.

Veškerou nabídku našich nemovitostí najdete na našich stránkách.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 3+1
LokalitaZadar, Chorvatsko
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná103 m²
Podlaží umístění3. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaSmíšená
Rok výstavby2013
ZařízenýAno
Míst k parkování1
ParkováníAno
Lodžieano (21 m²)
VodaDálkový vodovod
TopeníPodlahové