Prodej byty 3+1, 76 m² - Stoja

Prodej byty 3+1, 76 m² - Stoja
  • Adresa Stoja, Chorvatsko
  • Ev. č. RT1350-00365
  • Typ byty 3+1
  • Plocha 76 m²
  • Vlastnictví osobní

310 000 EUR

včetně DPH, + provize RK, včetně právního servisu

 

Krásný byt 200m od pláže! Stoja, Pula, 76,80m2

Rarita na trhu, kvalitní byt, zahrada, 1. patro, jedna z nejlepších lokalit v Pule - Stoja!

V jedné z nejatraktivnějších a nejvyhledávanějších lokalit v Pule i mimo ni, pouhých 200 metrů od oblíbené promenády a krásných pláží, se nachází zrekonstruovaný (2021) apartmán o celkové hrubé ploše 94,34 m2 se zahradou 82 m2.
Čistá užitná plocha bytu je 76,80 m2 a skládá se z kryté vstupní terasy, chodby, komory, koupelny, 2 ložnic, otevřeného prostoru kuchyně, jídelny a obývacího pokoje, ze kterého je vstup do prostorného krytá terasa.

Prodává se kompletně zařízeno - kuchyně na míru, trouba Gorenje, digestoř a myčka, varná deska Bosch, obývací pokoj, ložnice.

Krásně upravený dvůr o velikosti 82 m2 patří výhradně k tomuto bytu a obsahuje gril, dřez, 2 olivovníky a také vodu a elektřinu! Vzhledem k tomu, že se byt nachází v mimořádně klidné lokalitě ve slepé ulici, nabízí tento nádherný dvůr možnost užít si společenského setkání a grilování se svými blízkými na čerstvém vzduchu, jako byste měli dům.

Byt prošel kompletní rekonstrukcí v roce 2021 - nová střecha, instalace, fasáda, zateplení, PVC truhlářství, celá koupelna, dlažba, světlo s čidlem před vchodovými dveřmi.

Existuje také písemný souhlas všech spolunájemníků, že v případě zájmu je povolena nadstavba dalšího patra, čímž by se tento byt podle stávajícího plánu stal dvoupodlažním s vnitřním schodištěm a dalšími 3 ložnicemi a další koupelnou!

Ve všech místnostech je použito ústřední plynové topení a pro vytápění/chlazení 1 klimatizace a obývací pokoj je orientován na jižní stranu, což mu poskytuje dostatek přirozeného světla a tepla po celý rok.

Lokalita je výjimečnou, klidnou ulicí ve Stoji, stejně atraktivní pro bydlení i pronájem díky blízkosti veškeré občanské vybavenosti nezbytné pro život, stejně jako nedotčené přírody a krásných pláží spolu s nejoblíbenější pulskou promenádou u moře!

Byt má kategorizaci a vynikající hodnocení, takže pokud hledáte investiční potenciál, neuděláte chybu!

Čisté vlastnictví, bez věcných břemen, energetický průkaz B, budova ve výborném stavu, parkování před budovou i v celé ulici i mimo ni zdarma!

Tato nemovitost bude pro mnohé splněným snem, tak využijte svou šanci!

V ceně této nemovitosti není zahrnuta provize zahraniční agentuře ve výši 3% z kupní ceny nemovitosti + DPH a dále 3% daň z převodu státu.

Pro jakékoliv další informace a případnou prohlídku nemovitosti nás prosím neváhejte kontaktovat, rádi Vám nabídneme individuální přístup a službu vyhledání nemovitosti dle Vašich přání a preferencí.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 3+1
LokalitaStoja, Chorvatsko
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná76 m²
Plocha zahrady82 m²
Podlaží umístění2. NP
Stav objektuPo rekonstrukci
BudovaSmíšená
ZařízenýAno
ParkováníAno
Terasaano
DopravaAutobus
VodaDálkový vodovod
OdpadČOV pro celý objekt
TopeníJiné