Prodej byty 3+1, 75 m² - Šibenik

Prodej byty 3+1, 75 m² - Šibenik
  • Adresa Šibenik, Chorvatsko
  • Ev. č. RT1350-02903
  • Typ byty 3+1
  • Plocha 75 m²
  • Vlastnictví osobní

288 400 EUR

včetně DPH, + provize RK, včetně právního servisu, cena k jednání

 

Byt - Grad, Šibenik, 75,63m2

Nabízíme Vám na prodej výjimečný byt v srdci Šibeniku, kompletně zrekonstruovaný v roce 2021, kdy byly instalovány nové instalace, keramika a podlahy.
Tento prostorný byt ve 3. patře, o velikosti 70,63 m2 sestává z kuchyně, jídelny, dvou ložnic, koupelny, WC, chodby, lodžie a dřevníku 5m2.

V bytě je invertorová klimatizace o výkonu 5KW, internetové a telefonní přípojky a plně vybavená kuchyň. Na jiném nábytku je možnost dohody s prodejcem.

K bytu patří i parkování, což je v centru města velká výhoda.

Nachází se na nejlepším místě v centru Šibeniku, pouhých 5 minut chůze od všech důležitých městských zařízení, jako je Riva, Poljana, Kalelarge, trh a banky. Škola, školka a zdravotní středisko jsou také dostupné pěšky do 5 minut.

Byt se nachází mimo starou část města, která poskytuje klid a pohodu. Silnice ho odděluje od turistického ruchu, umožňuje vám vychutnat si vzdálenost od davů, a přesto jste jen pár kroků od místních atrakcí. Z balkonu si můžete vychutnat krásný výhled na pevnost Barone.

Budova, ve které se byt nachází, má společnou střešní terasu s výhledem na pevnost Mihovil. Kvalita výstavby je špičková a byt je orientován do pevností a poskytuje jedinečný pocit klidu a pohody.

Nabízíme Vám možnost financování při koupi nemovitostí.

V ceně této nemovitosti není zahrnuta provize zahraniční agentuře ve výši 3% z kupní ceny nemovitosti (+ DPH 25% z této provize) a dále 3% daň z převodu státu.

Pro jakékoliv další informace a případnou prohlídku nemovitosti nás prosím neváhejte kontaktovat, rádi Vám nabídneme individuální přístup a službu vyhledání nemovitosti dle Vašich přání a preferencí.

Veškerou nabídku našich nemovitostí najdete na našich stránkách.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 3+1
LokalitaŠibenik, Chorvatsko
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná75 m²
Podlaží umístění4. NP
Stav objektuPo rekonstrukci
BudovaSmíšená
Rok výstavby1968
ZařízenýAno
ParkováníAno
TelekomunikaceInternet, Satelit
DopravaAutobus
VodaDálkový vodovod
OdpadČOV pro celý objekt
TopeníPodlahové