Prodej byty 3+1, 67 m² - Rijeka

Prodej byty 3+1, 67 m² - Rijeka
  • Adresa Rijeka, Chorvatsko
  • Ev. č. RT1350-00410
  • Typ byty 3+1
  • Plocha 67 m²
  • Vlastnictví jiný

257 416,80 EUR

včetně DPH, + provize RK, včetně právního servisu

 

Apartmán - Kantrida, Rijeka, 67m2

Projekt Rio Kantrida, fáze B!

Vícebytový dům Rio - Kantrida fáze B dle podrobného plánu zahrnuje 78 bytových jednotek s garážovým stáním a skladovými prostory.

Projekt se nachází se ve velmi oblíbené poloze, která je právem proslulá jako nejžádanější a nejatraktivnější multirezidenční lokalita v západní části města, nabízí řadu zařízení v bezprostřední blízkosti - dvě základní školy (Kantrida a Zamet), čtyři mateřské školy , sportovní hala Zamet, otevřené tenisové kurty v Marčeljeva Draga, bazénový komplex, pláže s přístavem a promenádou, stadion Kantrida, nákupní centrum, výborné dopravní spojení, blízkost městských linek a letišť a řada dalších výhod pro pohodlný život.
Tyto apartmány poskytují dokonalou kombinaci komfortu, elegance a funkčnosti, stejně jako výjimečnou praktičnost, v blízkosti veškerého vybavení potřebného pro život. Blízkost Opatije je další hodnotou této pozice. Každý apartmán byl pečlivě navržen tak, aby vyhovoval různým životním stylům, od prostorných rodinných prostor po kompaktní jednotky pro jednotlivce nebo páry, stejně jako dva luxusní podkrovní byty v horní části budovy pro ty, kteří hledají luxus.
Budova se skládá z 10 pater. Garážová stání se nachází na podlažích -1 a -2, sklep a sklep v přízemí, byty jsou uspořádány od přízemí do 10. patra s krásným výhledem na Kvarner.
Všichni kupující bytu jsou povinni si zakoupit jednu komoru (skladový prostor) a minimálně jedno parkovací stání (lze zakoupit více parkovacích stání v podzemní garáži)

Dispozice bytů v projektu:
- 1 ložnice + obývací pokoj (od 44,98 – 60-27m2);
- 2 ložnice + obývací pokoj (od 67,92 - 119,63 m2);
- 3 ložnice + obývací pokoj (od 83,82 - 106,25 m2);
- 4 ložnice penthouse (233,30 m2 / 233,70 m2)

Ukončení prací je naplánováno na druhé čtvrtletí roku 2025.

Ceny apartmánů se odvíjejí od orientace apartmánů, výhledu na moře a platebního modelu a pohybují se od 3 390 € do 4 290 €/m2 (včetně DPH).

Kompletní výstavba a dekorace bytů je na vyšší úrovni, vyniká kvalitním vybavením a konstrukcí; etická fasáda s 10 cm tepelnou izolací, dva synchronizované výtahy, multisplit systémy pro základní vytápění a chlazení instalované v obytných místnostech a všech ložnicích, přičemž byty v nejvyšším patře jsou vybaveny podlahovým vytápěním, keramikou 1.třídy, dubové parkety 1. třída, vchodové dveře do bytů odolné proti vloupání a požáru, vícekomorové hliníkové truhlářství s hliníkovými žaluziemi.

V ceně této nemovitosti není zahrnuta provize zahraniční agentuře ve výši 3% z kupní ceny nemovitosti + DPH a dále 3% daň z převodu státu.

Pro jakékoliv další informace a případnou prohlídku nemovitosti nás prosím neváhejte kontaktovat, rádi Vám nabídneme individuální přístup a službu vyhledání nemovitosti dle Vašich přání a preferencí.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 3+1
LokalitaRijeka, Chorvatsko
VlastnictvíJiný
Převod do OV
Plocha užitná67 m²
Podlaží umístění10. NP
Stav objektuProjekt
BudovaSmíšená
Rok výstavby2025
Výtahano
Terasaano (8 m²)
TelekomunikaceSatelit, Ostatní
DopravaAutobus
VodaDálkový vodovod
OdpadČOV pro celý objekt