Prodej byty 3+1, 56 m² - Pula

Prodej byty 3+1, 56 m² - Pula
  • Adresa Pula, Chorvatsko
  • Ev. č. RT1350-00583
  • Typ byty 3+1
  • Plocha 56 m²
  • Vlastnictví jiný

174 390 EUR

včetně DPH, + provize RK, včetně právního servisu

 

Byt v projektu - Veli vrh, Pula, 56,58m2

Tento kvalitní projekt novostavby se nachází v krásné, klidné a vyhledávané lokalitě na tomto krásném místě ve městě Pula, Veli Vrh.
Projekt se skládá ze 2 budov s celkem 8 byty.

Budovy budou navrženy jako moderní a vysoce efektivní se zvláštním důrazem na prostor. Půdorysy bytů jsou velmi dobré, zvláštní pozornost byla věnována detailům prostoru i orientaci. Stavba bude probíhat podle nejvyšších kritérií moderní technologie a při stavbě budou použity pouze materiály, které patří do nejvyšší řady.
V ceně bytů je zahrnuta tesařská práce v interiéru i exteriéru. Kvalitní keramika, jedna klimatizace na byt, sanita (kompletní vybavení koupelny kromě zrcadel) a všechny další důležité věci tak, aby budoucí kupující získal byt v systému "na klíč".

Budova A (byt A2) - 56,58m2
- dvě ložnice, obývací pokoj a jídelna, kuchyň, koupelna.
- atraktivní a klidná lokalita
- kvalitní stavba
- parkovací místo
- podlahové topení
- PVC
- el.žaluzie
- klimatizace

Vzhledem k vysoké poptávce po nemovitostech v této lokalitě je tento projekt mimořádně zajímavý pro potenciální kupce, kteří mají v úmyslu koupit nemovitost k bydlení, a to s ohledem na klidnou lokalitu a blízkost veškeré vybavenosti, na druhou stranu jistě může být zajímavý např. kupující, kteří se zaměřují na nákup nemovitostí v turistických oblastech a jejich pronajímání v letních měsících, a tím rychleji získat zpět vložené prostředky.

Důležité je také poznamenat, že investorem je právnická osoba (firma), a tudíž jsou budoucí kupující osvobozeni od placení daně z prodeje nemovitosti.

Nabízíme Vám možnost financování při koupi nemovitostí.

V ceně této nemovitosti není zahrnuta provize zahraniční agentuře ve výši 3% z kupní ceny nemovitosti (+ DPH 25% z této provize) a dále 3% daň z převodu státu.

Pro jakékoliv další informace a případnou prohlídku nemovitosti nás prosím neváhejte kontaktovat, rádi Vám nabídneme individuální přístup a službu vyhledání nemovitosti dle Vašich přání a preferencí.

Veškerou nabídku našich nemovitostí najdete na našich stránkách.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 3+1
LokalitaPula, Chorvatsko
VlastnictvíJiný
Převod do OV
Plocha užitná56 m²
Podlaží umístění2. NP
Stav objektuVe výstavbě
BudovaSmíšená
Rok výstavby2024
Míst k parkování2
ParkováníAno
Terasaano
DopravaAutobus
TopeníPodlahové