Prodej byty 3+1, 57 m² - Pag

Prodej byty 3+1, 57 m² - Pag
  • Adresa Pag, Chorvatsko
  • Ev. č. RT1350-02748
  • Typ byty 3+1
  • Plocha 57 m²
  • Vlastnictví jiný

219 761 EUR

včetně DPH, + provize RK, včetně právního servisu

 

Byt - ostrov Pag, 57,73m2

Ostrov Pag - Apartmán S1 s nádherným výhledem a pouze 150m od moře!

Na prodej nabízíme okouzlující byt v klidné části města Pag s jedním z nejkrásnějších výhledů na celé pobřeží. Vstupními dveřmi bytu se vchází do chodby, kde se při pohledu zprava doleva nachází ložnice, která bude mít i vstup na zahradu o celkové ploše 42,82 m2, koupelna a druhá ložnice. Všechny 3 pokoje jsou orientovány na východní a jižní Velebit. Na konci chodby se po levé straně vchází do obývacího pokoje, kuchyně a jídelny a dále se vychází na prostornou krytou terasu o celkové ploše 13,22 m2. Terasa nabízí naprosto nádherný výhled na modré Jaderské moře, ostrov Pag a průchod Paška vrata a Velebit, kde z terasy můžete vidět nejznámější atrakce Velebitu, jako jsou kaňony Mala a Velika Paklenica, Sveto Brdo nebo Bojin Kuk.

Byt se bude skládat z plně vybavené koupelny s bidetem, 12 cm izolace z polystyrenu a kamenné vlny, multisplitové klimatizace s jednou venkovní jednotkou a jednou vnitřní jednotkou pro každý pokoj, PVC truhlářských výrobků s moskytiérami a hliníkovými žaluziemi , která zajistí snadné udržování teploty po celý rok. V ložnicích budou dřevěné podlahové krytiny, ve zbytku bytu bude keramická dlažba, na balkóně bude prosklený plot, který vám nebude bránit ve výhledu. Nutno podotknout, že byt bude vybaven dveřmi proti vloupání a domácím telefonem, které vám dodají další pocit bezpečí. K bytu dále náleží úložný prostor v přízemí a bude mít jedno parkovací stání.

Pag je město na stejnojmenném ostrově. Ostrov je známý svými tradičními atrakcemi, jako je sýr, krajka nebo jehněčí maso, ale také jednou ze 3 solných pánví v Chorvatsku, která se nachází ve městě Pag. Je také známé pro své čisté, skryté pláže, ale také pro svůj párty styl na oblíbené pláži Zrće, vzdálené asi 15 minut jízdy. A pokud by toho ostrova nestačilo, do hodiny jízdy jsou 3 národní parky, několik přírodních parků, desítky malých kouzelných vesniček a kilometry pobřeží, které čekají na objevení.

V ceně této nemovitosti není zahrnuta provize zahraniční agentuře ve výši 3% z kupní ceny nemovitosti (+ DPH 25% z této provize) a dále 3% daň z převodu státu.

Pro jakékoliv další informace a případnou prohlídku nemovitosti nás prosím neváhejte kontaktovat, rádi Vám nabídneme individuální přístup a službu vyhledání nemovitosti dle Vašich přání a preferencí.

Veškerou nabídku našich nemovitostí najdete na našich stránkách.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 3+1
LokalitaPag, Chorvatsko
VlastnictvíJiný
Převod do OV
Plocha užitná57 m²
Plocha zahrady43 m²
Počet podlaží3
Podlaží umístění2. NP
Stav objektuNovostavba
BudovaSmíšená
Rok výstavby2024
ZařízenýNe
Míst k parkování1
ParkováníAno
Terasaano (13 m²)
Sklepano
VodaDálkový vodovod
TopeníPodlahové