Prodej byty 3+1, 174 m² - Málaga, Costa del Sol, Puerto Banús

Prodej byty 3+1, 174 m² - Málaga, Costa del Sol, Puerto Banús
  • Adresa Málaga, Costa del Sol, Puerto Banús, Španělsko
  • Ev. č. RT1155-R2610716
  • Typ byty 3+1
  • Plocha 174 m²
  • Vlastnictví osobní

1 300 000 EUR

 

Byt na prodej 174 m2 Puerto Banús

Skvělá investice s úrokovou návratností prostřednictvím pronájmu nemovitosti hotelové společnosti, která komplex spravuje pro jeho provoz.

Báječný luxusní apartmán/apartmány pro hotelový provoz na pobřeží, vedle Puerto Banús. Nachází se v první linii komplexu, s rohovou polohou, má čelní výhled na moře na jižní straně a na bazén na východní straně, takže má také slunce po celý den.

Počítá se 3 ložnicemi (jedna z nich s otevřeným a přímým výhledem na moře) s příslušnými 3 koupelnami. Jídelna má rovněž přímý výhled na moře. Plně zařízená a vybavená americká kuchyně. Bezpečnostní skříňka v každé ložnici. Klimatizace teplá/chladná a podlahové vytápění. Satelitní TV. Předinstalovaný zvukový systém s vysokou kvalitou zvuku. Instalace telefonu a internetu WI-FI. Vnitřní připojení k hotelové telefonní ústředně. Kompletně zařízené a vyzdobené v klasickém luxusním koloniálním stylu.

Nachází se v rezortu Deluxe s rezidenčním hotelovým stylem, bazénem a všemi nejexkluzivnějšími službami pětihvězdičkového hotelu: V uzavřeném areálu s 24hodinovou bezpečnostní službou.

Objekt lze také rozdělit na 3 nezávislé apartmány, z nichž hlavní s čelním výhledem na moře počítá s obývacím pokojem, kuchyní a velkou rohovou terasou; a dva vedlejší apartmány mají ložnici, koupelnu a soukromou terasu s výhledem na bazén komplexu a moře.

Luxus, který lze dočasně využívat jako druhé bydlení a zároveň dosahovat báječné rentability díky hotelovému provozu.

V případě potřeby dalších informací o ziskovosti nás neváhejte kontaktovat. Nenechte si ujít ty nejlepší nabídky a přidejte se k nám na FB a Instagramu

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 3+1
LokalitaMálaga, Costa del Sol, Puerto Banús, Španělsko
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha174 m²
Podlaží umístění2. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
ZařízenýAno
ParkováníAno
Výtahano
Terasaano (30 m²)
TelekomunikaceInternet, Satelit