Prodej byty 3+1, 138 m² - Málaga, Costa del Sol, Marbella

Prodej byty 3+1, 138 m² - Málaga, Costa del Sol, Marbella
  • Adresa Málaga, Costa del Sol, Marbella, Španělsko
  • Ev. č. RT1155-R4641472
  • Typ byty 3+1
  • Plocha 138 m²
  • Vlastnictví osobní

995 000 EUR

 

Byt na prodej 138 m2 Marbella

V této luxusní nemovitosti na vás čekají úchvatné výhledy na oceán a hory!

Objevte ztělesnění moderního luxusního bydlení v této nádherné nemovitosti, která se může pochlubit úžasnou kombinací panoramatického výhledu na moře a hory. Tato rezidence se nachází v klidné enklávě a nabízí nepřeberné množství vybavení, které nově definuje moderní bydlení.

Nemovitost nabízí 3 ložnice a 2,5* koupelny s panoramatickým výhledem na hory a moře: Vychutnejte si výhled na Středozemní moře a majestátní hory. Rozsáhlá okna a terasy poskytují výhledy, které zachycují podstatu pobřežního a horského bydlení.
Zažijte budoucnost pohodlí s plně dálkově ovládaným osvětlením od společnosti Lutron. Osvětlete své obytné prostory energeticky úspornými LED svítidly, která zajišťují styl i udržitelnost. Stisknutím tlačítka nastavíte dokonalou atmosféru, která umocní váš zážitek z bydlení. Odpočívejte v klidu a pohodě s automatickými zatemňovacími závěsy, které vám zajistí soukromí a tmu na váš povel.

Každá místnost nabízí individuální pohodlí díky klimatizaci Airzone, která vám umožní nastavit ideální teplotu podle vašich potřeb.
Vychutnejte si teplo a pohodlí pod nohama v každé místnosti díky podlahovému vytápění, které zajistí útulnou a příjemnou atmosféru v chladnějších ročních obdobích.

Kuchyně je vybavena špičkovými spotřebiči Siemens, které nabízejí bezproblémové vaření a elegantní, moderní design.
Rozšiřte svůj obytný prostor o venkovní prostory díky integrovaným LED terasám, které vytvářejí kouzelnou atmosféru pro večerní relaxaci a zábavu. Svůj zážitek ze zábavy pozvedněte díky integrovanému zvukovému systému Sonos, který poskytuje křišťálově čistý zvuk v celém objektu.

Objekt nabízí 3 terasy, z nichž jedna je krytá, kde můžete stolovat, relaxovat nebo bavit hosty bez ohledu na počasí. Samostatná technická místnost s pračkou a sušičkou.

Spolu s nemovitostí se dodávají 2 parkovací místa a 2 úložné místnosti po 9 m2 a nemovitost je plně zařízená.

Komunita Palo alto vám nabízí následující vybavení: služby concierge, klub zdraví / posilovnu / lázně, zázemí pro jezdecký sport, tenisové kurty, bazény, společenský klub, sdílené pracovní prostory a velké společné prostory.

Tato výjimečná nemovitost kombinuje přírodní krásy svého okolí s nejnovějšími technologiemi inteligentních domů a luxusním vybavením. Je to skutečná oáza pohodlí a elegance. Nenechte si'ujít příležitost učinit z této vysněné nemovitosti svůj nový domov. Kontaktujte nás ještě dnes a domluvte si soukromou prohlídku a zažijte životní styl, který si zasloužíte!

Lokalita: V blízkosti centra města se nachází hotel, který nabízí ubytování s výhledem na moře: Palo alto se nachází 10 min od známého starého města v Marbelle, 5 min od nákupního centra La Cañada a 13 min do Puerto Banús.

*(0,5 toaleta pro hosty je dnes přeměněna na skladovací místnost, kterou lze snadno přeměnit zpět na koupelnu pro hosty) je instalována ještě jedna koupelna, která se však v současné době používá jako skladovací místnost)

PŘESTĚHUJTE SE S NÁMI a nechte nás přestěhovat vás! Nenechte si ujít ty nejlepší nabídky a přidejte se k nám na FB a Instagramu

Velmi úsporná B

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 3+1
LokalitaMálaga, Costa del Sol, Marbella, Španělsko
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha138 m²
Podlaží umístění2. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
ZařízenýAno
ParkováníAno
Výtahano
Terasaano (64 m²)