Prodej byty 3+1, 118 m² - Diklovac

Prodej byty 3+1, 118 m² - Diklovac
  • Adresa Diklovac, Chorvatsko
  • Ev. č. RT1350-02712
  • Typ byty 3+1
  • Plocha 118 m²
  • Vlastnictví osobní

530 000 EUR

včetně DPH, + provize RK, včetně právního servisu

 

Luxusní penthouse - Diklovac

Nabízíme k prodeji luxusní penthouse nacházející se v menší rezidenční budově postavené v roce 2020. Tento exkluzivní apartmán se nachází v elitní části města Zadar, v bezprostřední blízkosti pláží a veškeré klíčové občanské vybavenosti pro příjemný život a turistiku.

Penthouse se skládá z kuchyně s jídelnou, prostorného obývacího pokoje, chodby, terasy s krásným výhledem, koupelny, toalety a dvou ložnic v prvním patře. Vnitřní schodiště vede do druhého patra, kde je prádelna a přístup na impozantní střešní terasu o velikosti 93,43m2. Terasa je ideální pro relaxaci a vychutnávání si úžasných západů slunce, vybavená vířivkou a grilem.
K bytu náleží dvě venkovní parkovací stání.

Byt se prodává kompletně zařízený, kromě osobních věcí. Celková plocha bytu je 211,24m2, čistá plocha je 118,19m2. Mezi další vybavení patří podlahové vytápění v kuchyni a koupelně, sítě proti hmyzu na oknech a klimatizace v každé ložnici a obývacím pokoji.

Dokumentace je v pořádku. Jedná se o vynikající investici do turistického pronájmu.

V ceně této nemovitosti není zahrnuta provize zahraniční agentuře ve výši 3% z kupní ceny nemovitosti (+ DPH 25% z této provize) a dále 3% daň z převodu státu.

Pro jakékoliv další informace a případnou prohlídku nemovitosti nás prosím neváhejte kontaktovat, rádi Vám nabídneme individuální přístup a službu vyhledání nemovitosti dle Vašich přání a preferencí.

Veškerou nabídku našich nemovitostí najdete na našich stránkách.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 3+1
LokalitaDiklovac, Chorvatsko
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná118 m²
Podlaží umístění3. NP
Stav objektuNovostavba
BudovaSmíšená
Rok výstavby2020
ZařízenýAno
Míst k parkování2
ParkováníAno
Terasaano (93 m²)
VodaDálkový vodovod