Prodej byty 2+kk, 54 m² - Zadar

Prodej byty 2+kk, 54 m² - Zadar
  • Adresa Zadar, Chorvatsko
  • Ev. č. RT1350-03639
  • Typ byty 2+kk
  • Plocha 54 m²
  • Vlastnictví jiný

153 468 EUR

včetně DPH, + provize RK, včetně právního servisu

 

Byt - ulice Bokanjac, Zadar, 54m2

Nabízíme Vám na prodej hezký byt ve výstavbě v Zadaru, v ulici Bokanjac!

Byt S6, 2. patro - plánované dokončení stavby léto 2025.

Zveme vás k objevování dokonalé harmonie moderního bydlení v nově postaveném rezidenčním domě v atraktivní lokalitě Bokanjac, Zadar. Tento byt o velikosti 54,81 m2 se nachází ve druhém patře budovy, s ideálním uspořádáním místností pro pohodlný život nebo investici.

Tento světlý byt nabízí koncept otevřeného prostoru, který spojuje kuchyň, jídelnu a obývací pokoj a vytváří tak prostorný a funkční obytný prostor. Obývací pokoj vede na krytý balkon, který poskytuje další prostor pro relaxaci. Byt dále obsahuje jednu prostornou ložnici a moderní koupelnu s kvalitní keramikou.

Zvláštní pozornost je věnována kvalitě konstrukce a povrchové úpravy; vnější stěny jsou zatepleny systémem ETICS s 10 cm pěnovým polystyrenem a dekorativní omítkou, podlahy v bytě jsou pokryty kvalitními parketami a keramickou dlažbou pro optimální izolaci a estetiku. Okna jsou opatřena PVC truhlářským s nízkoemisním sklem IZO a žaluziemi pro ochranu před sluncem a nepřízní počasí.

Byt je vybaven moderní klimatizací s invertorem, která zajišťuje příjemnou teplotu po celý rok. K bytu navíc náleží jedno garážové stání a jedno venkovní parkovací stání, což dále zvyšuje funkčnost a hodnotu této nemovitosti.

Pozemek kolem budovy je pečlivě upraven s původními středomořskými rostlinami a hranice jsou vymezeny elegantními betonovými zdmi, což vytváří atraktivní a uspořádané prostředí. V blízkosti je veškerá infrastruktura nezbytná pro pohodlný život, včetně přístupu k městské kanalizaci a vodovodu.

Objevte svůj nový domov v Zadaru, perfektním místě pro ty, kteří hledají kvalitu, pohodlí a blízkost všech důležitých zařízení. Kontaktujte nás pro více informací nebo sjednání prohlídky této mimořádné nemovitosti.

Nabízíme Vám možnost financování při koupi nemovitostí.

V ceně této nemovitosti není zahrnuta provize zahraniční agentuře ve výši 3% z kupní ceny nemovitosti (+ DPH 25% z této provize = 3,75%) a dále 3% daň z převodu státu.

Pro jakékoliv další informace a případnou prohlídku nemovitosti nás prosím neváhejte kontaktovat, rádi Vám nabídneme individuální přístup a službu vyhledání nemovitosti dle Vašich přání a preferencí.

Veškerou nabídku našich nemovitostí naleznete na našich stránkách.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 2+kk
LokalitaZadar, Chorvatsko
VlastnictvíJiný
Převod do OV
Užitná plocha54 m²
Počet podlaží3
Podlaží umístění3. NP
Stav objektuVe výstavbě
BudovaSmíšená
Rok výstavby2024
ZařízenýNe
ParkováníAno
GarážAno
Balkónano
VodaDálkový vodovod
OdpadVeřejná kanalizace