Prodej byty 2+kk, 72 m² - Přerov I-Město

Prodej byty 2+kk, 72 m² - Přerov I-Město
  • Adresa Seifertova, Přerov
  • Ev. č. RT1374-00255
  • Typ byty 2+kk
  • Plocha 72 m²
  • Vlastnictví osobní

5 467 157 Kč

+ provize RK

 

Prodej bytu 2+kk s terasou v projektu Vesna BYTOVÝ DŮM Přerov

Realitní kancelář ALLE reality&development s.r.o. Vám exkluzivně nabízí nový developerský projekt Vesna BYTOVÝ DŮM. Jedná se o šesti podlažní dům s moderním designem, který je založen na čistotě a minimalismu. Jednoduché kontury vykreslují celý objekt jako honosnou, přesto však moderní a útulnou stavbu.
Byt č. 3.6. o dispozici 2+kk s terasou o velikosti 9,1m2 se nachází ve 3NP a má podlahovou plochu 62,9m2.
Bytové jednotky jsou navrženy tak, aby co nejvíce vyhovovaly vaší rodině. Disponují moderním vybavením v kombinaci s designovými prvky.
Projekt nabízí k dokoupení celkem 28 sklepních kójí. Parkovacích stání je pro majitelé bytů nachystaných celkem 25, kdy 16 z nich je garážových a 9 pak venkovních.
Bytový dům Vesna je situován tak, aby maximálně vyhověl vašim potřebám. Do supermarketu i pekárny dojdete v řádu několika minut. Navíc se v těsné blízkosti Bytového domu Vesna nachází zastávka MHD. Co se společenského života týče, je v okolí několik restauračních zařízení, kaváren, nebo čajoven. Zhruba po deseti minutách chůze můžete narazit na dětské hřiště, fit centrum nebo plavecký bazén. Hned za domem se pak nachází atletický a fotbalový stadion.

Velmi úsporná B

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 2+kk
LokalitaSeifertova, Přerov
OkresPřerov
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha72 m²
Počet podlaží6
Podlaží umístění3. NP
Stav objektuProjekt
BudovaCihlová
Terasaano (9 m²)