Prodej byty 2+kk, 52 m² - Praha - Strašnice

Prodej byty 2+kk, 52 m² - Praha - Strašnice
  • Adresa Černokostelecká 1151/60, Praha - Strašnice
  • Ev. č. RT1337-03110
  • Typ byty 2+kk
  • Plocha 52 m²
  • Vlastnictví osobní

5 600 000 Kč

včetně provize, včetně právního servisu

 

Byt 2KK 52m2, Praha - Strašnice, Solidarita, Limuzská, 2 patro, sklep, sdílená zahrada

Nabízíme k prodeji světlý byt 2+kk v druhém patře klidného a kultivovaného domu ve vyhledávané lokalitě v Praze - Strašnicích. Výměra bytu činí 52m2.
Obě prostorné obytné místnosti ( každá 19 m2) mají velká západně orientovaná okna s výhledem do klidné zahrady. V obou obytných mistnostech jsou parkety, v jedné překryté linoleem. Kuchyňka byla umístěna na chodbě spojující vstup s koupenou a obývacími pokoji, při adaptaci je však možné umístit kuchyni do první obytné místnosti. Byt má koupelnu s výškou stropu 3,25m a samostatné WC.
K bytu patří sklep 5,6 m2. Dům má moderní výtah přístupný také ze zadního traktu, dům je tak přístupný pohodlně přes zahradu z ulice U kombinátu, kde je možné parkovat.
Náklady spojené s bytem: Platba do Fondu oprav 1.758 Kč/m, záloha na služby 440 Kč/m, voda 400 Kč/m + elektřina a plyn. Plyn aktuálně odhlášený, elektřina zapojena, nové jističe, rozvody původní. K vytápění byly používány vafky, ohřev teplé vody zajištuje elektrický bojler.
Velká sdílená zahrada a vnitroblok poskytuje dostatek prostoru pro posezení, grilování a odpočinek.
Byt se nachází v charismatické lokalitě urbanistického celku Solidarita s divadlem, restauracemi, četnou zelení a bohatým komunitním životem. V blízkosti najdete veškerou občanskou vybavenost, obchody, školy a restaurace.
Výborná dopravní dostupnost a blízkost MHD - zastávka Limuzská je přímo naproti vchodu do domu. TRAM 16 a 19 a autobus č.177, 188 a 195. Metro Skalka je pouhé 2 stanice.

V případě jakýchkoliv dotazů či zájmu o prohlídku mě neváhejte kontaktovat. Rádi Vám zajistíme financování této nemovitosti.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 2+kk
LokalitaČernokostelecká 1151/60, Praha - Strašnice
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha52 m²
Podlaží umístění2. NP
Stav objektuDobrý
BudovaCihlová
Rozměry - výška stropu300 m
Sklepano (5 m²)