Prodej byty 2+kk, 56 m² -

Prodej byty 2+kk, 56 m² -
  • Adresa Švédská 1010, Praha 5
  • Ev. č. RT1190-26756
  • Typ byty 2+kk
  • Plocha 56 m²
  • Vlastnictví osobní

9 999 000 Kč

 

Rádi bychom Vám představili jedinečnou příležitost k nákupu luxusního bytu 2+kk o rozloze 56 m², který se nachází v prestižní pražské lokalitě Prahy 5 Smíchov v rámci exkluzivního projektu Sacre Coeur 1. Tento elegantní byt je situován v prvním patře rezidence, která nabízí recepci a moderní kamerový systém, a to vše jen kousek od malebného parku Sacre Coeur.
Po vstupu do bytu, který je vybaven bezpečnostními dveřmi, se ocitnete v prostorném zádveří s velkou vestavěnou skříní, ideální pro uložení všech Vašich věcí. Z tohoto zádveří se dostanete do chodby, která plynule přechází do světlého obývacího pokoje s kuchyňským koutem. Tento prostor je navržen tak, aby poskytoval maximální komfort a pohodlí, a nabízí přímý vstup na prostornou terasu.
Z chodby je také přístup do světlé ložnice, která má vlastní vstup na zahradu. Koupelna je vybavena moderním sprchovým koutem a samostatnou toaletou. Terasa a zahrada jsou propojené a nabízejí Vám téměř 70 m² zeleně, kde můžete relaxovat a užívat si soukromí.
Nemovitost se nachází v pěší vzdálenosti (cca 500 m) od obchodního centra Nový Smíchov a stanice metra B - Anděl, což zajišťuje vynikající dopravní dostupnost. Pro chvíle odpočinku můžete využít blízký park Sacre Coeur. V okolí najdete mnoho restaurací, kaváren a sportovišť, a samozřejmostí je veškerá občanská vybavenost. Autobusová zastávka je vzdálena pouhých 50 m od rezidence.
Tento moderní a atypický byt je dokonalou kombinací luxusního bydlení, klidné lokality a výborné dostupnosti do centra města. Pro více informací a osobní prohlídku nás neváhejte kontaktovat. Těšíme se na Vaši návštěvu!
K dispozici máme virtuální prohlídku, kterou Vám rádi na vyžádání zašleme. Ev. číslo: 26756.

Velmi úsporná B

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 2+kk
LokalitaŠvédská 1010, Praha 5
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná56 m²
Plocha podlahová56 m²
Počet podlaží6
Podlaží umístění2. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
ZařízenýAno
Terasaano
Sklepano
TopeníJiné
Reality 11
Reality 11
Nad Podbabskou skálou 350/17
Praha
info@reality11.cz

Zobraz 292 nabídek

Podobné nemovitosti