Prodej byty 2+kk, 47 m² - Praha - Slivenec

Prodej byty 2+kk, 47 m² - Praha - Slivenec
  • Adresa U svahu, Praha - Slivenec
  • Ev. č. RT1165-24718
  • Typ byty 2+kk
  • Plocha 47 m²
  • Vlastnictví osobní

6 950 000 Kč

včetně provize, včetně právního servisu

 

Prodej byty 2+kk, 47 m2 - Praha - Slivenec

Hledáte útulné místo pro Váš nový domov? Oceníte klidnou a bezpečnou lokalitu pro Vaši rodinu, přesto s kompletní občanskou vybaveností na dosah?

V tom případě si Vám dovoluji nabídnout nádherný, kompletně vybavený, byt 2+kk, v perfektním stavu, o podlahové ploše 47 m2, který se nachází ve velmi zdařilém bytovém komplexu, v žádané lokalitě Praha 5 - Slivenec.

Vynikající řešení interiéru bytové jednotky, velkorysé vestavěné skříně v předsíni, rohová kuchyňská linka, vč. dalšího nábytku, nabízí dostatek prostoru, který splní požadavky i náročnější klientely. K bytu náleží terasa o celkové výměře 17 m2, která Vám poskytne dostatek prostoru pro příjemné posezení a potřebné soukromí. Součástí prodeje je též sklepní kóje v suterénu domu.

Tento moderní byt je ideální volbou pro jednotlivce, páry nebo menší rodiny, které hledají klidné bydlení v blízkosti přírody, avšak s rychlým napojením na centrum Prahy.

Bytový dům byl dokončen v roce 2015 a jeho kompletní správu zajišťuje samotný developer daného projektu, což je ideální stav.

A proč si vybrat právě tuto lokalitu pro svůj nový domov?

Slivenec je jednou z nejklidnějších městských částí Prahy, která si zachovává venkovský charakter, přestože je součástí hlavního města. Tato lokalita je známá svou bohatou historií a krásnou okolní přírodou. V blízkosti se nachází oblíbené přírodní rezervace Dalejské a Prokopské údolí, které jsou ideální pro milovníky procházek, cyklistiky a relaxace v zeleni.

Najdete zde veškerou potřebnou občanskou vybavenost: mateřské a základní školy, obchody, lékárny a restaurace. Za zmínku stojí také Slivenecký statek, kulturní centrum, kde se konají různé společenské akce a trhy. Milovníci sportu ocení blízkost sportovního centra, kde je možné využít tenisové kurty, fotbalové hřiště nebo dětská hřiště.

Přestože se Slivenec nachází v klidné části Prahy, nabízí výbornou dopravní dostupnost. V blízkosti je autobusová zastávka, která Vás během 10 minut dopraví na stanici metra B – Smíchovské nádraží, odkud je snadný přístup do centra města. Pro automobilisty je velkou výhodou rychlé napojení na Pražský okruh a dálnici D5, která směřuje na Plzeň.

Tato nabídka je i vhodnou investiční příležitostí pro ty, kteří hledají nemovitost s potenciálem růstu hodnoty, stabilní nájemní poptávkou v atraktivní lokalitě, která nabízí kombinaci klidu a skvělé dopravní dostupnosti.

Nenechte si ujít tuto zajímavou příležitost, s jejímž financováním Vám rádi pomůžeme.

Pro bližší informace a termíny prohlídek mě neváhejte kontaktovat...

Úsporná C

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 2+kk
LokalitaU svahu, Praha - Slivenec
Okresúzemí Hlavního města Prahy
Náklady na bydlení3.654 CZK
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha47 m²
Počet podlaží3
Podlaží umístění1. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Rok kolaudace2015
ZařízenýČástečně
Bezbariérovýano
Terasaano (17 m²)