Prodej byty 2+kk, 44 m² -

Prodej byty 2+kk, 44 m² -
  • Adresa Hanusova 998, Praha 4
  • Ev. č. RT1190-26036
  • Typ byty 2+kk
  • Plocha 44 m²
  • Vlastnictví osobní

5 650 000 Kč

cena včetně provize a kompletního právního servisu, včetně provize

 

Hledáte menší byt, skvěle dostupný do centra města, s veškerou občanskou vybaveností, ale i zelení v okolí? Máme pro Vás byt 2+kk, o velikosti 43.5 m², po právě dokončené kompletní rekonstrukci.
Je umístěný ve 2. patře cihlového domu bez výtahu. Dispozičně je rozdělen na vstupní chodbu, ze které se vchází do prostorné koupelny se sprchovým koutem, toaletou, bojlerem a kotlem. Rovněž se odtud vchází do velkého obytného pokoje a menšího pokoje, kde je příprava pro kuchyňskou linku. Obytný pokoj má okna orientována do klidné ulice Hanusova. Je zde dostatek prostoru pro umístění pohovky i postele, případně vestavného patra. V celém bytě použity kvalitní, moderní materiály v neutrálních barvách. Nová elektřina, rozvody, stoupačky. Náleží k němu rovněž sklepní koje v suterénu domu.
Dům je postaven na začátek jednosměrné ulici, s bezproblémovým parkováním, cca 5 minut chůze od stanice metra C - Pankrác a díky podchodu jste za pár minut rovněž u kancelářských budov Brumlovky. Veškerá občanská vybavenost v okolí, na stanici metra C Budějovická nebo Pankrác cca 7 minut chůze, dostatek možností pro sport i relaxaci. Jedná se tedy o skvělou volbu i pro případné další pronajímání. Pokud byste měli zájem o jinou dispozici nebo podlaží, neváhejte nás kontaktovat. Prohlídky bytů jsou možné po domluvě.
Cena v sobě zahrnuje kompletní právní servis i provizi. S vyřízením financování Vám rádi pomůžeme. Ev. číslo: 26036.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 2+kk
LokalitaHanusova 998, Praha 4
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná44 m²
Plocha podlahová44 m²
Počet podlaží4
Podlaží umístění3. NP
Stav objektuV rekonstrukci
BudovaCihlová
ZařízenýNe
Výtahne
Sklepano
VodaDálkový vodovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální elektrické
Reality 11
Reality 11
Nad Podbabskou skálou 350/17
Praha
info@reality11.cz

Zobraz 292 nabídek

Podobné nemovitosti