Prodej byty 2+kk, 43 m² -

Prodej byty 2+kk, 43 m² -
  • Adresa Kunštátská 1350, Poděbrady
  • Ev. č. RT1190-26752
  • Typ byty 2+kk
  • Plocha 43 m²
  • Vlastnictví osobní

3 750 000 Kč

 

Zprostředkuji prodej bytu dispozice 2+kk o velikosti 43 m², který se nachází ve druhém patře panelového, bytového domu v ulici Kunštátská, Poděbrady III. Byt v původním stavu je napojen na veřejnou přípojku elektřiny, kanalizace a vody. Vytápění a teplá voda jsou řešeny dálkovým přívodem, dům má vlastní plynovou kotelnu.
Součástí bytu je uzamykatelná kóje na společné chodbě, přímo naproti bytu. K dispozici je všem obyvatelům domu společná kolárna v přízemí domu. Dům je po rozsáhlé revitalizaci a do budoucna je velice dobře fungujícím SVJ plánována další modernizace.

Dům je situován v klidné lokalitě a nabízí tak pohodové a komfortní bydlení. V sousedství je bohatá občanská vybavenost - školy, školky, obchody, hřiště, ale i místo pro relaxaci a odpočinek - ve vnitrobloku domů je park plný zeleně. Lázeňská kolonáda je vzdálená 10 minut pěší chůzí.

Pokud hledáte útulné bydlení v lázeňském městě, které nabízí bohatou občanskou vybavenost, zajímavé a vyhledávané kulturní akce během celého roku, má výbornou dostupnost do Prahy nebo Hradce Králové, kontaktujte mě na uvedeném tel. čísle. Ev. číslo: 26752.

Méně úsporná D

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 2+kk
LokalitaKunštátská 1350, Poděbrady
OkresNymburk
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná43 m²
Plocha podlahová43 m²
Počet podlaží5
Podlaží umístění3. NP
Stav objektuDobrý
BudovaPanelová
ZařízenýNe
Výtahne
Sklepano
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
TopeníÚstřední dálkové
Reality 11
Reality 11
Nad Podbabskou skálou 350/17
Praha
info@reality11.cz

Zobraz 292 nabídek

Podobné nemovitosti