Prodej byty 2+1, 42 m² - Rovinj

Prodej byty 2+1, 42 m² - Rovinj
  • Adresa Rovinj, Chorvatsko
  • Ev. č. RT1350-03601
  • Typ byty 2+1
  • Plocha 42 m²
  • Vlastnictví osobní

260 000 EUR

včetně DPH, + provize RK, včetně právního servisu, cena k jednání

 

Byt - Rovinj, 42m2

Nabízíme Vám na prodej tento krásný byt nacházející se v samém srdci staré části Rovinje, jednoho z nejkrásnějších středomořských měst, ideální pro ty, kteří hledají jedinečnou kombinaci historie, šarmu a moderního komfortu.

Tento okouzlující apartmán se nachází pouhých 100 metrů od rušného centra Rovinje, zatímco pláž Baluota je vzdálená pouhých 300 metrů a nabízí dokonalou rovnováhu mezi městským životem a relaxační plážovou atmosférou.

Byt je kategorizován pro pronájem, má v pořádku veškerou dokumentaci.
Představuje výbornou investici s možností přivýdělku po celý rok díky kategorizaci pro pronájem turistům.

Byt je plně klimatizovaný a sestává z jedné prostorné ložnice, elegantního obývacího pokoje a plně vybavené kuchyně připravené k přípravě místních specialit. Moderní interiér nabízí také koupelnu s kvalitním vybavením a pračkou, která vám poskytne vše, co potřebujete pro pohodlný pobyt.

Poloha tohoto apartmánu je k nezaplacení - nachází se v blízkosti památek, jako je katedrála sv. Eufemie, Balbiho oblouk a pláž Sveti Andrija, a dává vám příležitost zažít bohaté kulturní dědictví Rovinje jen krok od vašeho domova. Přístav Rovinj je jen 1,3 km daleko a je ideální pro milovníky plachtění a námořní turistiky, zatímco hrad Dvigrad a nádherný amfiteátr v Pule jsou jen kousek odtud pro ty, kteří chtějí prozkoumat Istrii.

Tento byt představuje perfektní investici pro ty, kteří hledají luxusní život v centru Rovinje nebo jako vynikající příležitost k turistickému pronájmu. Nenechte si ujít příležitost stát se majitelem této nemovitosti, která nabízí vše, co potřebujete pro nezapomenutelný život v jednom z nejžádanějších měst na Jadranu!

Nabízíme Vám možnost financování při koupi nemovitostí.

V ceně této nemovitosti není zahrnuta provize zahraniční agentuře ve výši 3% z kupní ceny nemovitosti (+ DPH 25% z této provize = 3,75%) a dále 3% daň z převodu státu.

Pro jakékoliv další informace a případnou prohlídku nemovitosti nás prosím neváhejte kontaktovat, rádi Vám nabídneme individuální přístup a službu vyhledání nemovitosti dle Vašich přání a preferencí.

Veškerou nabídku našich nemovitostí naleznete na našich stránkách.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 2+1
LokalitaRovinj, Chorvatsko
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha42 m²
Podlaží umístění2. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaSmíšená
ZařízenýAno
TelekomunikaceInternet, Satelit, Kabelová televize, Kabelové rozvody, Ostatní
VodaDálkový vodovod
OdpadVeřejná kanalizace