Prodej byty 2+1, 102 m² - Málaga, Costa del Sol, El Paraiso

Prodej byty 2+1, 102 m² - Málaga, Costa del Sol, El Paraiso
  • Adresa Málaga, Costa del Sol, El Paraiso, Španělsko
  • Ev. č. RT1155-R4803652
  • Typ byty 2+1
  • Plocha 102 m²
  • Vlastnictví osobní

419 000 EUR

 

Byt na prodej 102 m2 El Paraiso

Nádherný rohový apartmán se 2 ložnicemi, 2 koupelnami, v prostředním patře v nádherném letovisku s trojnásobkem žádoucích výhledů: Všichni si mohou vychutnat výhled na moře, golf a ikonickou horu La Concha. Apartmán se může pochlubit západní orientací a 2 terasami, které vám dávají možnost uctívat slunce do sytosti, nebo, pokud dáváte přednost, využívat kryté části pro ty, kteří jsou méně okouzleni horkem.

Turistická nemovitost s již získanou plnou licencí pro komplex, což vašim klientům ušetří potíže, náklady a čas potřebný k jejímu získání. Kompletně zařízený a servisovaný, až po nádobí a povlečení. Správcem je společnost Idiliq (30 let zkušeností se správou více než 3 500 nemovitostí na 15 územích), za kterou stojí skupina Marriot (32 milionů členů), což z této nemovitosti činí neuvěřitelnou investici. Vzhledem k tomu, že trh s pronájmy na pobřeží Costa del Sol v posledním roce explodoval a zaznamenal průměrný nárůst o 30 %, a navíc se neustále zvyšuje poptávka, jedná se o skutečně fantastickou příležitost. K nemovitosti náleží 1 parkovací místo.

K vybavení objektu patří fitness centrum, 2 venkovní bazény., sauna a parní lázeň. K dispozici je také celoročně otevřená kavárna a snídaňový servis v restauraci golfového klubu.

"Resort se nachází na úžasném pozemku s výhledem na golfové hřiště El Paraiso a nabízí kompletní služby hotelového stylu v kombinaci s nezávislostí vlastního apartmánu. Z obou stran lemovaný golfovými hřišti, s výhledem na moře a na pohoří La Concha, je vzácnou příležitostí ke koupi v nedotčené oblasti, kde nemůže dojít k dalšímu rozvoji. Prostředí je pohodlné a soukromé, s celoročním zázemím včetně recepce / vrátnice, kavárny, posilovny a společných prostor, které jsou k dispozici všem majitelům a hostům. Nenechte si ujít ty nejlepší nabídky a přidejte se k nám na FB a Instagramu

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 2+1
LokalitaMálaga, Costa del Sol, El Paraiso, Španělsko
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha102 m²
Podlaží umístění2. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
ZařízenýAno
ParkováníAno
Výtahano
Terasaano (44 m²)
TelekomunikaceInternet, Satelit