Prodej byty 1+kk, 27 m² - Ostrava - Moravská Ostrava

Prodej byty 1+kk, 27 m² - Ostrava - Moravská Ostrava
  • Adresa Křižíkova 2831/2, Ostrava - Moravská Ostrava
  • Ev. č. RT1435-868689
  • Typ byty 1+kk
  • Plocha 27 m²
  • Vlastnictví osobní

2 250 000 Kč

bez poplatků

 

Nabízíme k prodeji byt 1+kk, po kompletní rekonstrukci. Byt prošel celkovou rekonstrukcí - jádro, koupelna, omítky, voda, elektřina, podlahy... (Faktury a revize k doložení) Vhodný také jako investi

Nabízíme k prodeji byt 1+kk, po kompletní rekonstrukci. Byt prošel celkovou rekonstrukcí - jádro, koupelna, omítky, voda, elektřina, podlahy... (Faktury a revize k doložení)

Vhodný také jako investice. Velmi nízké provozní náklady a měsíční služby. V blízkosti veškerá občanská vybavenost (lékárna, MHD, škola, školka), blízko také do centra města.

Byt se nachází ve slepém a tichém konci ulice Křížíkova v Moravské Ostravě. Možnost parkování u domu zdarma, bez nutnosti parkovací karty.

Byt se skládá z vstupní chodby, koupelny, obývacího pokoje - odděleného příčkou od vybavené kuchyně s jídelním koutem.

Součástí bytu je nová kuchyňská linka, včetně indukční desky, trouba, velká šatní skříň se zrcadlem, požární hlásič, LED světla.

V koupelně se nachází sprchový kout, umyvadlo se skříňkou, toaleta, zrcadlo a elektricky vyhřívaný žebřík s termostatem.

K bytu náleží prostorná sklepní kóje. Vstup do budovy je monitorován kamerovým systémem. Dům je vybaven výtahem.

V bytě byl vždy zákaz kouření a domácích mazlíčků. Tato nemovitost je určena výhradně přímým zájemcům o koupi. Na inzerát můžete také reagovat přímo na webu Bezrealitky: https://www.bezrealitky.cz/nemovitosti-byty-domy/868689-nabidka-prodej-bytu-krizikova-ostrava

Úsporná C

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 1+kk
LokalitaKřižíkova 2831/2, Ostrava - Moravská Ostrava
OkresOstrava-město
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha27 m²
Počet podlaží9
Podlaží umístění2. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaPanelová
ZařízenýČástečně
Výtahano