Prodej byty 1+kk, 34 m² -

Prodej byty 1+kk, 34 m² -
  • Adresa Doudlebská 1312, Praha 4
  • Ev. č. RT1190-26789
  • Typ byty 1+kk
  • Plocha 34 m²
  • Vlastnictví osobní

4 990 000 Kč

cena včetně provize a kompletního právního servisu, včetně provize

 

Hledáte zajímavou investiční nemovitost, umístěnou kousek od stanice metra, přesto v klidné ulici? Nebo hledáte startovací byt? Máme pro Vás útulný byt 1+kk, situovaný ve 2. patře cihlového domu bez výtahu, v docházkové vzdálenosti od stanice metra Pankrác, obchodního centra, mnoha kancelářských budov, ale i parku.
Byt o obytné ploše 32 m² prošel rekonstrukcí před cca 7 lety. Dispozičně je rozdělen na praktickou vstupní chodbu, ve které je dostatek prostoru pro velkou skříň, velkou obytnou místnost s moderní kuchyňskou linkou (vestavná lednice, sklokeramická deska, trouba) a dostatkem prostoru pro dvoupostel, pohovku i stůl se 4 židlemi (případně pro vestavné patro). Dále menší šatna a koupelna se sprchovým koutem, toaletou, vlastním bojlerem a pračkou. Na podlahách renovované dřevěné parkety a dlažba, plastové okno orientované do klidného vnitrobloku se zelení (J, JZ). K bytu navíc patří sklepní koje v suterénu domu.
Dům prošel částečnou rekonstrukcí a je umístěn nedaleko několika office center, restaurací, obchodního centra Arkády Pankrác i stanice metra. Byt byl vždy velmi snadno pronajímám za tržní nájemné, pro jednotlivce nebo pár. Náklady v domě činí 2.371,-Kč (z toho FO je 948 Kč). Uvedená cena v sobě zahrnuje kompletní právní servis i provizi. S vyřízením hypotéky Vám pomůžeme. Domluvte si prohlídku. Ev. číslo: 26789.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 1+kk
LokalitaDoudlebská 1312, Praha 4
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná34 m²
Plocha podlahová34 m²
Počet podlaží5
Podlaží umístění3. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
ZařízenýNe
Výtahne
Sklepano
TelekomunikaceInternet, Kabelová televize
DopravaVlak, Autobus
TopeníJiné
Reality 11
Reality 11
Nad Podbabskou skálou 350/17
Praha
info@reality11.cz

Zobraz 296 nabídek

Podobné nemovitosti